Μεσσήνη: Της έριξε καυστικό υγρό και μετά την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο – Ομολόγησε ο 50χρονος

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την φρικτή επίθεση με καυστικό υγρό που εξαπέλυσε ένας 50χρονος κατά της 49χρονης πρώην συζύγου του, στη Μεσσήνη.

Μετά την επίθεση και αφού το θύμα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας για τις πρώτες βοήθειες, ο δράστης μετέβη στο νοσοκομείο για να επισκεφτεί την γυναίκα. Εκεί, οι αστυνομικές Αρχές τον εντόπισαν και τον προσήγαγαν.

Αρχικά, ο 50χρονος φέρεται να αρνήθηκε την εμπλοκή του με την υπόθεση, τελικά, όμως, ομολόγησε την πράξη του υπό το βάρος των στοιχείων και κατόπιν συνελήφθη, σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ.

Δράστης και θύμα είχαν χωρίσει από το 2015, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες.

Ο 50χρονος ομολόγησε την πράξη του, ισχυριζόμενος στους αστυνομικούς ότι υπήρχαν προσωπικές διαφορές με το θύμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης και θύμα το τελευταίο διάστημα ζούσαν μαζί. Με τη σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, σήμερα το απόγευμα σήμερα. Όπως προκύπτει από την δικογραφία, αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Μεσσήνη- επίθεση με υγρό

Το χρονικό της επίθεσης

Ήταν περίπου στις 4 τα ξημερώματα όταν η 49χρονη έφτασε στην επιχείρηση καθαρισμού ιματισμού όπου εργάζεται. Την ώρα που πήγαινε να ανοίξει, ένας άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του αρχικά προσπάθησε να την ακινητοποιήσει και να της βάλει κάποιο πανί στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια και αφού δεν κατάφερε να την ακινητοποιήσει, της πέταξε το υγρό που μετέφερε πιθανότατα σε κάποια φιάλη και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Η 49χρονη, μητέρα έξι παιδιών (τέσσερα εκ των οποίων έχουν πατέρα τον δράστη), μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας για τις πρώτες βοήθειες. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται με σοβαρό έγκαυμα στο ένα της μάτι στην οφθαλμολογική κλινική.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ