Μαίρη Παναγάκου: Σε ποιους άφησε επιστολές ο γιος της

Δύο επιστολές άφησε πίσω του ο 42χρονος Αντώνης Παναγάκος, ο οποίος αυτοκτόνησε στη Μάνη, όπως αποκάλυψε η μητέρα του, Μαίρη Παναγάκου μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Μαίρη Παναγάκου

Η γνωστή τηλεμαγείρισσα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την αυτοκτονία του γιου της και το πρωί της Τετάρτης 15/02 μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από συγγενείς με πολύ υψηλή πίεση. Λίγες ώρες αργότερα, τελέστηκε η κηδεία του 42χρονου, στην Σπάρτη.

Ο Αντώνης Παναγάκος, παρόλο που ήταν ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας δεχόταν πίεση και bullying χρόνια τώρα στον Κότρωνα της Μάνης. Η Μαίρη Παναγάκου μίλησε για αδικίες που θα μπορούσαν να αποδειχθούν, εάν αξιοποιηθούν από τις αρχές οι επιστολές που άφησε πίσω ο γιος της.

Μαίρη Παναγάκου: Το απόγευμα η κηδεία του γιου της – «Πήρε τηλέφωνο έναν φίλο, είπε αντίο και άκουσε τον πυροβολισμό»

«Άφησε μία επιστολή σε δύο αγαπημένους του φίλους αστυνομικούς της Α.Δ. Λακωνίας και άφησε και άλλο ένα προς τον πρόεδρο Πρωτοδικών, που τον αδίκησε, εξηγώντας του για ποιο λόγο θεώρησε αδικία και που ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», δήλωσε η Μαίρη Παναγάκου στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Προ ημερών ο 42χρονος βρέθηκε κατηγορούμενος στο δικαστήριο και καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση.

Μαίρη Παναγάκου: Όλα αυτά τα χρόνια ο γιος μου δεχόταν μια απίστευτη πίεση

«Δεν μπορώ να το σκεφτώ ότι το παιδί μου, το μοναχοπαίδι μου, ο άνδρας μου θα είναι δίπλα-δίπλα σε ένα νεκροταφείο, κι εγώ ζω… Γιατί; Δεν ξέρω. Μόνο για να μπορέσω να τα πουλήσω όλα και να φύγω, να φύγω μακριά απ’ αυτόν τον καταραμένο τόπο που μου τους πήρε όλους», είπε η μητέρα του.

Ο Θ. Οικονομάκης, φίλος της οικογένειας δήλωσε: «Τελευταία φορά που πήγαμε ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί είχε κάνει ένα νέο ξεκίνημα, είχαν επεκτείνει το εστιατόριο. Ήταν πολύ ήρεμος ότι είχε ξεφύγει ουσιαστικά από τα προβλήματα που τον βασάνιζαν αλλά πάντα δεχόταν bullying γιατί ήταν ένας άνθρωπος που έκανε πάντα το καλό σε μία κοινωνία, η οποία δεν μπορούσε να αναγνωρίσει το πόσο θετικός είναι ο ίδιος».

Ο αυτόχειρας είχε σχεδιάσει κάθε του κίνηση και λίγο πριν από το τέλος επικοινώνησε με φίλο του, ο οποίος άκουσε τον πυροβολισμό από το τηλέφωνό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ