Συγκλονίζει η Μαίρη Παναγάκου: Τα πρώτα λόγια μετά την αυτοκτονία του γιου της – «Τον κατηγόρησαν άδικα»

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση της αυτοκτονίας του γιου της γνωστής τηλεμαγείρισσας Μαίρης Παναγάκου στη Μάνη.

Μάνη: Θάνατος – μυστήριο του γιου της τηλεμαγείρισσας Μαίρης Παναγάκου – Ραγίζει καρδιές η μητέρα του

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 42χρονος Αντώνης Παναγάκος φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με όπλο, που κατείχε νόμιμα, κατά τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας.

Η μητέρα του Μαίρη Παναγάκου, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για την αναπάντεχη απώλεια του αγαπημένου της παιδιού.

Δικηγόρος Μαίρης Παναγάκου: Ο Αντώνης δεχόταν ανηλεή πόλεμο – Αυτοκτόνησε αλλά οι Αρχές ερευνούν κάθε ενδεχόμενο

Η γνωστή μαγείρισσα αναφέρθηκε τόσο στον χαρακτήρα του γιου της, όσο και στην δικαστική διαμάχη που είχε για ρευματοκλοπή από έναν ναό που φαίνεται πως λειτούργησε καταλυτικά στην απόφασή του να βάλει τέλος στη ζωή τους. Η ίδια έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στην στάση των συγχωριανών απέναντι του υποστηρίζοντας πως από την μια έλεγαν ότι έχει σχέση με μια Αλβανίδα και από την άλλη ότι είναι ομοφυλόφιλος.

«Καλό ταξίδι. Εγώ μεθαύριο θα τον παντρέψω γιατί δεν είχε προλάβει να παντρευτεί. Με την κοπέλα που αγαπούσε θα τον παντρέψω. Εκείνο όμως που θέλω γιατί ο Αντώνης “έφυγε”, ήταν ένα άξιο παιδί, ένας έντιμος αξιοπρεπής άνθρωπος, με ένα τεράστιο φιλανθρωπικό έργο, με ένα τεράστιο έργο στην εκκλησία, που ούτε η εκκλησία το εκτίμησε, ούτε η αστυνομία το εκτίμησε που τους έκανε τόσες δωρεές. Κι εκείνο που θέλω να πω είναι ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε την Πέμπτη, ένα δικαστήριο. Απ’ τη μια τον έβαλαν ότι συζεί με μια Αλβανίδα και απ’ την άλλη τον έλεγαν ομοφυλόφιλο, τον έλεγαν αδελφή, τον έλεγαν τα πάντα που δεν ήταν, γιατί αν ήταν δεν θα με πείραζε καθόλου.

Έγινε ένα δικαστήριο την Πέμπτη γιατί τον είχαν κατηγορήσει ότι έκλεβε ρεύμα απ’ το διπλανό εκκλησάκι, που εκείνος όταν έγινε η πυρκαγιά του ’17, εγώ είχα δωρίσει γεννήτριες και είχε περάσει το καλώδιο να έχει η εκκλησία φως, εκείνες τις έξι μέρες που είχε κοπεί το ρεύμα. Για εμένα ο γιος μου ζει και θα ζει μέσα στην καρδιά μου και μέσα σε όλους τους φίλους. Το αισχρό bullying, οι άξιοι πεθαίνουν, οι ανάξιοι, δυστυχώς… Και επειδή ο κύριος Θεοδωρικάκος είναι από εδώ, είναι 100 μέτρα το σπίτι του από εμάς, θα ήθελα πάρα πολύ, να ψάξει λίγο το θέμα της Αρεόπολης. Ήταν αξιοπρεπής, έντιμος, ο Αντώνης- Αλέξανδρος Παναγάκος, 42 ετών, σπούδασε στο εξωτερικό, με τρεις γλώσσες. Ένα παιδί ευαίσθητο, αξιοπρεπές, όμορφος, ένας άρχοντας! Με το πούρο του, με τα ακριβά του όλα και αυτή την στιγμή θα τον παντρέψω νεκρό την Τετάρτη. Πήρε τηλέφωνο έναν φίλο του και του είπε “αντίο” και άκουσε τον πυροβολισμό και με πήρε, ήμουν στο Γύθειο. Δεν πρόλαβα, τους είπα στο νοσοκομείο στη Σπάρτη, αν γίνεται να δωρίσετε τα όργανα του, να ξέρω ότι υπάρχει αλλά δεν πρόλαβαν…», είπε η Μαίρη Παναγάκου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ