Δικηγόρος Μαίρης Παναγάκου: Ο Αντώνης δεχόταν ανηλεή πόλεμο – Αυτοκτόνησε αλλά οι Αρχές ερευνούν κάθε ενδεχόμενο

Σοκ έχει προκαλέσει στην Μάνη η είδηση του θανάτου του γιου της τηλεοπτικής μαγείρισσας, Μαίρης Παναγάκου, ο οποίος σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες αυτοκτόνησε.

Μάνη: Θάνατος – μυστήριο του γιου της τηλεμαγείρισσας Μαίρης Παναγάκου – Ραγίζει καρδιές η μητέρα του

Ο 43χρονος Αντώνης πυροβολήθηκε στο κεφάλι και τον βρήκαν συγγενείς που έμεναν σε κοντινά σπίτια. Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Σπάρτης, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Λίγες ώρες πριν από τον θάνατό του, είχε κάνει μια ανάρτηση στα social media, όπου έγραφε: «7 χρόνια γεμάτα πόλεμο, μίσος, έχθρα, κακία και μηνύσεις… Άντεξα γιατί εσείς όλοι που τα κάνατε και τα προκαλέσατε αυτά, είστε απλά για να γελάω μαζί σας».

Οι Αρχές προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί. Η δικηγόρος της κα Μαίρης Παναγάκου και φίλη της οικογένειας, Τασούλα Τσιφιλιτάκου μίλησε στον Alpha και είπε: «Για μένα που ήξερα τι περνούσε, δεν αποτελεί μυστήριο ο θάνατός του. Είχε κουραστεί πάρα πολύ από έναν ανηλεή πόλεμο που δεχόταν από συγχωριανούς του. Δεν θέλω να επεκταθώ σε αυτό, ακόμα δεν έχουμε θάψει τον φίλο μου».

Η κα Τσιφιλιτάκου τόνισε: «Θεωρώ ότι ήταν αυτοκτονία, δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη εκδοχή. Οι Αρχές είναι υποχρεωμένες να διερευνήσουν όλα τα ενδεχόμενα».

Η ίδια πρόσθεσε ότι «ήταν πολύ σπουδαίος άνθρωπος ο Αντώνης και είχε προσφέρει σημαντικό έργο στο χωριό. Απορούσα πώς είναι δυνατόν να δέχεται έναν πόλεμο για μικροπράγματα. Δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς την αιτία αυτού του πολέμου. Υπήρξαν αντιδικίες. Είμαι της άποψης ότι όποιος παράγει έργο, δημιουργεί και αντιπάθειες. Από εκεί ξεκινούν όλα. Κατηγορήθηκε κάποια στιγμή μέχρι και ότι έκλεβε το λάδι από τα καντήλια. Αν είναι δυνατόν…».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ALPHA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ