Μαίρη Παναγάκου: Όλα αυτά τα χρόνια ο γιος μου δεχόταν μια απίστευτη πίεση

Σε σοκ είναι η τοπική κοινωνία της Μάνης από την αυτοκτονία του 42χρονου γιου της τηλεμαγείρισσας, Μαίρης Παναγάκου.  Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Αντώνης Παναγάκος φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με όπλο, που κατείχε νόμιμα, κατά τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας.

Συγκλονίζει η Μαίρη Παναγάκου: Τα πρώτα λόγια μετά την αυτοκτονία του γιου της – «Τον κατηγόρησαν άδικα»

Μιλώντας στο T-live, η Μαίρη Παναγάκου ξέσπασε: «Ο γιος μου ήθελε να είναι επίτροπος σε εκκλησίες, έφτιαξε τις εκκλησίες, 14 βυζαντινές εκκλησίες εδώ στο χωριό. Δώρισε το πνευματικό κέντρο αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ. Και από εκεί και πέρα άρχισε ο πόλεμος διότι κάποιος σε ένα χωριό μικρό που ήρθε από την Αθήνα μορφωμένος και με κάποια οικονομική άνεση, έδειξε το μπόι του, ότι μπορεί να ανέβει λίγο πιο ψηλά».

Όπως υποστηρίζει η τηλεμαγείρισσα ο γιος της υφίστατο μπούλινγκ τα τελευταία χρόνια από μία συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων. «Όλα αυτά τα χρόνια, υφίσταται μία απίστευτη πίεση, το να μαζεύουν υπογραφές, το να περνάει στον δρόμο και να τον βρίζουν αυτοί οι 7-8. Ροδέλα, γκρούβι, αδερφή, imitation τον έλεγαν. Έγραφαν στο διαδίκτυο “η ψευτοδιάσημη με τον imitation γιο”».

Δικηγόρος Μαίρης Παναγάκου: Ο Αντώνης δεχόταν ανηλεή πόλεμο – Αυτοκτόνησε αλλά οι Αρχές ερευνούν κάθε ενδεχόμενο

Σύμφωνα με τη Μαίρη Παναγάκου, μία δικαστική απόφαση που βγήκε την περασμένη Πέμπτη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Η γνωστή τηλεμαγείρισσα υπογράμμισε: «Έχω ένα τεράστιο γιατί απέναντι σε εκείνους που έκαναν μπούλινγκ στον γιο μου. Για την πλάκα τους, γιατί είναι απαίδευτοι, άξεστοι, κουτσομπόληδες και τεμπέληδες! Όταν κάποιος δεν έχει με τίποτα να ασχοληθεί, κάθεται όλη μέρα στο καφενείο και ψάχνει να βρει και να κουτσομπολέψει. Πρόπερσι, διέδωσαν ότι ο Αντώνης βρήκε 1 εκατομμύριο ευρώ σε μία εκκλησία».

Μάνη: Θάνατος – μυστήριο του γιου της τηλεμαγείρισσας Μαίρης Παναγάκου – Ραγίζει καρδιές η μητέρα του

Όπως ανέφερε η κηδεία του γιου της θα γίνει στην Σπάρτη γιατί, όπως τόνισε η Μαίρη Παναγάκου, φοβάται μήπως βανδαλίσουν το μνήμα του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ