Κυψέλη: «Η ζωή μου ήταν κόλαση» – Το ιδιόχειρο σημείωμα που φέρεται να έγραψε η Σταυρούλα

Αυλαία με τον πλέον τραγικό τρόπο, έπεσε στην υπόθεση εξαφάνισης της Σταυρούλας Γκουγκουλιά από την Κυψέλη. Σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι η σορός γυναίκας που είχε βρεθεί στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου, ανήκει στην 53χρονη Σταυρούλα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τον περασμένο Αύγουστο.

Ο βιολογικός αδελφός της Σταυρούλας είχε μιλήσει πριν βγουν τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA στην εκπομπή T-live, επισημαίνοντας πως η συγκάτοικός της φάσκει κι αντιφάσκει και ότι δεν μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Η ίδια εκπομπή παρουσίασε και το ιδιόχειρο σημείωμα που φέρεται να είχε γράψει η Σταυρούλα σε άγνωστο χρόνο, και στο οποίο, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Φεύγω με αξιοπρέπεια, το κρίμα στο λαιμό σου».

«Δεν μπορούμε να μιλήσουμε, είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση στην προκειμένη περίπτωση. Δεν αποκλείουμε τίποτα και οι έρευνες συνεχίζονται. Δεν αποκλείουμε τίποτα. Δεν αποκλείουμε εγκληματική ενέργεια», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για τα προσωπικά αντικείμενά της, ανέφερε: «Εντάξει ένα ρολόι όλοι μπορεί να το έχουν. Εντάξει, συμπίπτουν πολλά πράγματα, όπως το παντελόνι και η τσάντα, αλλά όλα αυτά σύμφωνα με τις μαρτυρίες ποιανού; Έχουμε μια συγκάτοικο η οποία φάσκει και αντιφάσκει και δε θυμάται ποια ημερομηνία έφυγε. Θα θυμάται τι χρώμα παντελόνι φορούσε;».

Σε επισήμανση ότι από την ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται να απομακρύνεται από το σενάριο της δολοφονίας και να θεωρείται πιο πιθανόν το ενδεχόμενο αυτοχειρίας ή ατυχήματος, ο αδελφός της Σταυρούλας είπε: «Ο οποιοσδήποτε μπορεί να πάει στις Αρχές και να κάνει μια καταγγελία πρώτον και μια ανώνυμη καταγγελία πάρα πολύ πιο εύκολα και οι Αρχές θα κινηθούν πάρα πολύ γρήγορα. Εμείς δεν μπήκαμε καν στη διαδικασία να δηλώσουμε μια εξαφάνιση. Εμείς έχουμε ετοιμάσει μια ολόκληρη αγωγή, με πολλά ερωτήματα. Κατά παντός υπευθύνου».

Για το γεγονός ότι δεν την είχαν αναζητήσει όλο αυτό το διάστημα, είπε: «Όπως καταλαβαίνετε ήταν ένα άτομο, το οποίο ήθελε να αποκοπεί από τους πάντες και τα πάντα όλο αυτό το διάστημα».

 

Το ιδιόχειρο σημείωμα της Σταυρούλας

Η εκπομπή παρουσίασε και το ιδιόχειρο σημείωμα που φέρεται να έγραψε η Σταυρούλα, σε άγνωστο χρόνο. Η 53χρονη αναφερόταν σε κάποιο συγγενικό της πρόσωπο, ενώ η γραφολόγος που το εξέτασε εκτιμά ότι αυτό το σημείωμα είναι μέρος ενός τετραδίου, όπου η Σταυρούλα είχε γράψει κι άλλα πράγματα.

«Γιατί δεν με έβαλες στο Δημόσιο; Ένα μεγάλο “γιατί;”. Ό,τι και αν έκανα ήμουν λάθος. Είχα μαθησιακά προβλήματα, μετά από χρόνια ψυχοθεραπείας έβγαλα 17,7. Φεύγω χωρίς χρήματα. Τα τραύματα στην ψυχή μου δεν έκλεισαν ποτέ. Με εγκατέλειψες. Ο αδελφός σου στον (όνομα πολιτικού). Η (όνομα πολιτικού) ήταν η βοήθεια και είχες δώσει τον λόγο σου. Δεν με ήθελες ποτέ. Γιατί; Φεύγω με αξιοπρέπεια, το κρίμα στο λαιμό σου. Η ζωή μου ήταν κόλαση. Σε ευχαριστώ. Υ.Γ. Πολλή βία λεκτική, Με μείωνες, μου έσπασες τη μύτη. Όλοι δύο μέτρα κάτω από τη Γη θα πάμε, γέρασες, σε λυπάμαι», έγραφε το ιδιόχειρο σημείωμα σύμφωνα με την εκπομπή.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ