Τεστ IQ: Mπορείτε να βρείτε ποια δεξαμενή θα γεμίσει πρώτη σε 25 δευτερόλεπτα;

Ένα τεστ IQ σαρώνει στα social media. Το τεστ θέλει να τεστάρει την παρατηρητικότητά σας και την αντίληψή σας για την πραγματικότητα. Εσείς μπορείτε να βρείτε ποια δεξαμενή θα γεμίσει πρώτη σε 25 δευτερόλεπτα;

Τεστ IQ για δυνατούς λύτες: Mπορείτε να βρείτε την λύση σε 30 δευτερόλεπτα; Mόνο το 1% των ανθρώπων μπορεί

Τα τεστ IQ με εικόνες είναι μια μορφή παιχνιδιού για τον εγκέφαλο που δοκιμάζει την κριτική σκέψη του αναγνώστη και τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων. Αυτές οι προκλήσεις έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν τη νοημοσύνη και να βελτιώσουν τη συγκέντρωσή σας. Τα τεστ παρατηρητικότητας, τα μαθηματικά παζλ και τα τεστ IQ είναι πολύ καλοί τρόποι για να εκπαιδεύσετε το μυαλό σας και να κρατήσετε την όρασή σας στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Η παρακάτω εικόνα δείχνει έναν περίπλοκο λαβύρινθο από σωλήνες και δεξαμενές νερού και σας ζητείται να υπολογίσετε ποια δεξαμενή θα γεμίσει πρώτη. Ωστόσο δεν έχει πολύ χρόνο. Πρέπει να βρείτε την απάντηση σε μόλις 25 δευτερόλεπτα.

Τεστ IQ μόνο για ιδιοφυΐες: Mπορείτε να βρείτε την λύση σε 10 δευτερόλεπτα;

Μην βιαστείτε να απαντήσετε καθώς πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι κάποιες δεξαμενές είναι μπλοκαρισμένες και κάποιες άλλες ανοιχτές από κάτω.

Τεστ IQ: Ποια δεξαμενή θα γεμίσει πρώτη;

τεστ iq δεξαμενή νερό
πηγή: abmeyerwood.com

Η λύση του Τεστ IQ

Παρατηρώντας με προσοχή όλες τις δεξαμενές και δημιουργώντας στο μυαλό σας την διαδρομή που θα ακολουθήσει το νερό θα καταλήξετε ότι η δεξαμενή που θα γεμίσει πρώτη με νερό είναι αυτή με το νούμερο 3.

Τεστ IQ για δυνατούς λύτες: Mπορείτε να βρείτε την λύση σε 15 δευτερόλεπτα;
τεστ iq δεξαμενή νερό
πηγή: abmeyerwood.com

πηγή: FOXreport.gr

Πώς να χρησιμοποιήσετε δωρεάν το Microsoft Office στο διαδίκτυο

Αποκαλύφθηκε η μεγαλύτερη κάψουλα για ανθρώπινα διαστημικά ταξίδια – Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ