Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Αμηχανία και άδειες καρέκλες στην δεύτερη ημέρα εργασιών – Το ενωτικό πανό που… δίχασε – ΦΩΤΟ

Χαμηλή ήταν η συμμετοχή κατά την δεύτερη ημέρα των εργασιών του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα από την κίνηση του Στέφανου Κασσελάκη, να σηκώσει το γάντι που του έριξε ο Αλέξης Τσίπρας με την ηχηρή του παρέμβαση στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, με πολλούς να αναρωτιούνται για την επόμενη ημέρα εντός του κόμματος.

ΣΥΡΙΖΑ: Η Γεροβασίλη ανακοινώνει αύριο την υποψηφιότητά της για την ηγεσία – Οι καθοριστικές συναντήσεις της και η στάση Κασσελάκη

Όλα όσα σημειώθηκαν εχθές, φαίνεται πως απασχολούν τα «πηγαδάκια» των συνεδρών, καθώς και των κορυφαίων στελεχών, με τις εργασίες του 4ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζονται με αμηχανία, με πολλές άδειες καρέκλες, ενώ ακόμη και στις εξέδρες κάθονται ελάχιστα άτομα.

Στον χώρο του Tae Kwon Do που πραγματοποιείται το συνέδριο, βρέθηκε σήμερα και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, έπειτα από την ανακοίνωσή του για τετραπλές κάλπες. Δηλαδή για νομαρχιακές, οργανώσεις μελών, εκλογή προέδρου και κεντρικής επιτροπής.

Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει κόμμα μελών – Δεν είμαι κολλημένος με την καρέκλα

Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης, ανέβηκε στις κερκίδες και συνάντησε τον σύνεδρο που νωρίτερα είχε σταθεί μπροστά στον Διονύση Τεμπονέρα κατά την διάρκεια της ομιλίας του, και ύψωσε πανό, στο οποίο, μεταξύ άλλων, αναγράφεται «ΣΥΡΙΖΑ ενωμένος, ποτέ νικημένος, όλοι ενωμένοι». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα, βγήκε και φωτογραφία μαζί του χαμογελώντας.

Δείτε φωτογραφίες: 

Πώς σχολιάζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την παρέμβαση Τσίπρα – Μπακογιάννη: Το κόμμα πάει για διάλυση

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ