Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Νεκρή η 53χρονη – Ταυτοποιήθηκε η σορός της

Στην Σταυρούλα Γκουγκουλιά ανήκει η σορός της γυναίκας που είχε βρεθεί στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA που έγινε, επιβεβαίωσαν την ταυτότητα της άτυχης γυναίκας, η σορός της οποίας βρισκόταν στα αζήτητα στο νεκροτομείο Πειραιά επί έξι μήνες.

Στην ταυτοποίηση της σορού οδήγησε το δείγμα που ελήφθη από τον πατέρα της, ύστερα από αίτημα των έμπειρων αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που ανέλαβαν πριν από μερικές ημέρες την έρευνα για την εξαφάνιση της 53χρονης Σταυρούλας.

Η σορός εντοπίστηκε από επιβάτες μίας θαλαμηγού, στις 24 Αυγούστου στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του Πόρου. Αμέσως ενημερώθηκε το λιμεναρχείο Πόρου. Από τα πρώτα στοιχεία, δεν προέκυπταν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια, ενώ η αιτία θανάτου ήταν απροσδιόριστη. Οι τοξικολογικές εξετάσεις, πάντως, έδειξαν ότι η γυναίκα είχε λάβει αγχολυτική φαρμακευτική ουσία, που χορηγείται με ιατρική συνταγή.

Σημειώνεται ότι η δήλωση εξαφάνισης της Σταυρούλας έγινε με τέσσερις μήνες καθυστέρηση, γεγονός που δυσκόλεψε την διαδικασία ταυτοποίησης.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της συγκατοίκου της, η 53χρονη έφυγε από το σπίτι τους στη Κυψέλη το απόγευμα της Τετάρτης 23 Αυγούστου του 2023, με σκοπό να πάει σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού. Ένα ραντεβού που δεν επιβεβαιώθηκε, όμως, ποτέ και κανείς δεν γνώριζε το σημείο συνάντησης, παρά μόνο ότι θα πήγαινε στην πλατεία Κυψέλης. Η γυναίκα από τότε δεν επέστρεψε ποτέ και δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Δυστυχώς, μετά και την σημερινή εξέλιξη έπεσε αυλαία με τον πλέον τραγικό τρόπο στις έρευνες για τον εντοπισμό της 53χρονης Σταυρούλας Γκουγκουλιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ