Πάτρα: Το Σάββατο οι κηδείες των δύο νέων που σκοτώθηκαν σε τροχαίο με μηχανή

Απαρηγόρητοι είναι οι γονείς, οικογένειες, συγγενείς και φίλοι που θα πουν αύριο (24/02) το τελευταίο αντίο, στους δύο νέους που σκοτώθηκαν ακαριαία όταν η μηχανή στην οποία επέβαιναν συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών.

Η κηδεία του 20χρονου Γιάννη θα γίνει το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 14:00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης, σύμφωνα με το tempo24.news. Ο 18χρονος Γιώργος θα κηδευτεί επίσης αύριο στις 15:30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στα Καμίνια.

τροχαίο Πάτρα Γιάννης Στεργίου
Ο 20χρονος Γιάννης Στεργίου
τροχαίο Πάτρα Γιώργος Παπαδόπουλος
Ο 21χρονος Γιώργος Παπαδόπουλος

Σύμφωνα με το flamis.gr, οι δύο νέοι που έχασαν τη ζωή τους ήταν ο 20χρονος Γιάννης Στεργίου και ο 21χρονος Γιώργος Παπαδόπουλος. Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο πρώτος, κινούμενη στην εθνική οδό στο ύψος της Αρέθα και με κατεύθυνση την Πάτρα έπεσε πάνω σε ΙΧ που ανέβαινε την οδό Αρέθα για να βγει στην Εθνική.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οι δύο νέοι είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και παραβίασαν ερυθρό σηματοδότη. Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή και οι αναβάτες της μοτοσικλέτας βρέθηκαν στο οδόστρωμα, χτύπησαν σε πολλά σημεία του σώματός τους και σκοτώθηκαν ακαριαία.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο, όμως οι διασώστες διαπίστωσαν ότι οι δύο νέοι άνδρες ήταν ήδη νεκροί. Έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας διενεργεί η Τροχαία Πατρών.

τροχαίο Πάτρα τροχαίο Πάτρα τροχαίο Πάτρα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ