Κως: «Ο δολοφόνος την έπνιξε» – Τα πρώτα στοιχεία για τον θάνατο της 27χρονης, τα ερωτήματα και οι έρευνες

Τα πρώτα στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου της 27χρονης Αναστάζια, δείχνουν ότι ο δολοφόνος της την έπνιξε και στη συνέχεια προσπάθησε να ξεφορτωθεί το πτώμα της, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr.

Κως: Σε αυτό το σημείο εντοπίστηκε το πτώμα της 27χρονης – ΒΙΝΤΕΟ

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος της άτυχης νεαρής γυναίκας από την Πολωνία ήταν ασφυκτικός. Βασικός ύποπτος θεωρείται ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί για την αρπαγή της και αναμένεται να απολογηθεί στην ανακρίτρια.

Έπειτα και από τον εντοπισμό του πτώματος της 27χρονης, σε περιοχή κοντά στην κατοικία του, στην Κω, το βασικό ερώτημα που φαίνεται να προκύπτει, είναι εάν η δολοφονία έγινε στο σπίτι του 32χρονου και στη συνέχεια η νεκρή μεταφέρθηκε στην ερημική τοποθεσία, όπου ο δράστης προσπάθησε να κρύψει το άψυχο σώμα ή εάν την μετέφερε ζωντανή στην περιοχή αυτή και στη συνέχεια την δολοφόνησε.

Κως: Τραγικός επίλογος στο θρίλερ με την 27χρονη Αναστάζια – Εντοπίστηκε νεκρή, δολοφονία «δείχνουν» τα πρώτα στοιχεία

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, δεν αποκλείουν ο δράστης της δολοφονίας να είχε συνεργό. Σημειώνεται πως ο συλληφθείς διαθέτει μόνο ένα μηχανάκι για τις μετακινήσεις του και σε περίπτωση που η δολοφονία δεν έγινε στην περιοχή όπου εντοπίστηκε το πτώμα, τότε κάποιος άλλος θα πρέπει να τον βοήθησε ώστε να μεταφέρει και κρύψει το άψυχο σώμα της.

Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. πλέον αναζητούν κάμερες από την ευρύτερη περιοχή, που μπορεί να έχουν καταγράψει εικόνες από την μεταφορά της κοπέλας στην ερημική τοποθεσία.

Εντοπίστηκε πτώμα στην Κω – Εξετάζεται εάν ανήκει στην 27χρονη Αναστάζια

Κως

Πώς εντοπίστηκε το πτώμα της 27χρονης

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής (18/6) στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια, στην Κω. Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε από εθελόντρια της Πολιτικής Προστασίας κοντά σε υδροβιότοπο, σε περιοχή που βρίσκεται πλησίον της κατοικίας του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.

Όπως έγραψε και νωρίτερα το enikos.gr, το πτώμα βρίσκεται σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μισό σώμα της νεκρής ήταν μέσα σε σακούλα σκουπιδιών, ενώ ήταν σκεπασμένο με κλαδιά, κάτω από δέντρο, προκειμένου να μην είναι εύκολα ορατό απ’ όσους μπορεί να περνούσαν τυχαία από το σημείο.

Στην περιοχή που έχει αποκλειστεί από τις δυνάμεις της αστυνομίας, έσπευσαν στελέχη της σήμανσης, αλλά και ιατροδικαστής, οι οποίοι προχώρησαν σε μία πρώτη αυτοψία.

Υπενθυμίζεται, ότι χθες, βρέθηκε το κινητό της 27χρονης σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του 32χρονου από το Μπανγκλαντές, όπως είχε γράψει από την πρώτη στιγμή το enikos.gr. Πρόκειται για στοιχείο «κλειδί» προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση. Από το κινητό είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM, ώστε να μην μπορεί να εντοπιστεί.

Δείτε πλάνα της ΕΡΤ από το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 27χρονη:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ