Εντοπίστηκε πτώμα στην Κω – Εξετάζεται εάν ανήκει στην 27χρονη Αναστάζια

Θλιβερή εξέλιξη στην Κω, όπου πριν από λίγο εντοπίστηκε το πτώμα μίας γυναίκας και θα εξεταστεί εάν ανήκει στην 27χρονη Αναστάζια, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από το βράδυ της Δευτέρας.

Κως: Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της 27χρονης – Κανένα ίχνος της στο εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πτώμα εντοπίστηκε κοντά σε υδροβιότοπο, σε περιοχή που βρίσκεται πλησίον της κατοικίας του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, που έχει ήδη συλληφθεί για την αρπαγή της νεαρής γυναίκας.

Το πτώμα βρίσκεται σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και γι’ αυτόν τον λόγο δεν μπορεί να αναγνωριστεί ακόμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μισό σώμα της νεκρής ήταν μέσα σε σακούλα σκουπιδιών και το υπόλοιπο απ’ έξω, ενώ το πτώμα ήταν σκεπασμένο με κλαδιά, κάτω από δέντρο.

Κως: «Κλειδί» το κινητό της 27χρονης στην υπόθεση εξαφάνισής της – Στην Ελλάδα η μητέρα της μαζί με ντετέκτιβ

Το μακάβριο εύρημα εντόπισε εθελόντρια της Πολιτικής Προστασίας και αμέσως ενημέρωσε τις αρχές. Η περιοχή έχει ήδη αποκλειστεί από τις δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ αναμένονται στελέχη της σήμανσης, αλλά και ιατροδικαστής, προκειμένου να προχωρήσουν σε μία πρώτη αυτοψία.

Όλα δείχνουν, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, ότι πιθανόν πρόκειται για την 27χρονη Αναστάζια.

Κως: Ξέσπασε σε λυγμούς ο σύντροφος της 27χρονης – «Η ζωή μου δεν έχει κανένα νόημα χωρίς αυτήν»

Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., που χειρίζονται την υπόθεση εξαφάνισης της νεαρής γυναίκας από την Πολωνία, θεωρούσαν σχεδόν από την αρχή ότι έχει πέσει θύμα δολοφονικής ενέργειας. Υπενθυμίζεται, ότι χθες, βρέθηκε το κινητό της 27χρονης σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του 32χρονου από το Μπανγκλαντές, όπως είχε γράψει από την πρώτη στιγμή το enikos.gr. Στοιχείο «κλειδί» προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση. Από το κινητό είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM ώστε να μην μπορεί να εντοπιστεί.

Στο «κάδρο» και δεύτερο άτομο – Τι λέει ο επικεφαλής των ερευνών

Από το πρωί της Κυριακής (18/6), ομάδα ντετέκτιβ, ο σύντροφός της και η μητέρα της έσπευσαν στο νησί αναζητώντας την 27χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα ο ALPHA, και ένα δεύτερο άτομο μπαίνει στο «κάδρο» εκτός από τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές, ο οποίος και έχει συλληφθεί. Πρόκειται για τον πακιστανικής καταγωγής συγκάτοικό του, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, έλεγε ψέματα στους αστυνομικούς ότι η 27χρονη δεν πήγε ποτέ στο σπίτι τους μαζί με τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές.

Όμως, και DNA βρέθηκε στο σπίτι τους και βίντεο έχει η Αστυνομία που δείχνει την Αναστάζια να μπαίνει στην οικία τους. Δεν αποκλείεται λοιπόν ο συγκάτοικος να έχει βοηθήσει προκειμένου να εξαφανιστούν τα ίχνη της Πολωνής που είχε έρθει για εργασία στην χώρα μας.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ