Κως: Σε αυτό το σημείο εντοπίστηκε το πτώμα της 27χρονης – ΒΙΝΤΕΟ

Εικόνες από το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 27χρονη Αναστάζια στην Κω, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Το πτώμα της άτυχης γυναίκας, που αγνοείτο από το βράδυ της Δευτέρας, εντόπισε εθελόντρια της Πολιτικής Προστασίας κοντά σε υδροβιότοπο, σε περιοχή που βρίσκεται πλησίον της κατοικίας του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, που έχει ήδη συλληφθεί για την αρπαγή της.

Κως: Τραγικός επίλογος στο θρίλερ με την 27χρονη Αναστάζια – Εντοπίστηκε νεκρή, δολοφονία «δείχνουν» τα πρώτα στοιχεία

Το Mega μετέδωσε πλάνα από την περιοχή όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της νεαρής γυναίκας. Το σημείο έχει αποκλειστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στελέχη της σήμανσης και ιατροδικαστής πραγματοποιούν μία πρώτη αυτοψία, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία ως προς τις συνθήκες θανάτου της.

Όπως έχει ήδη γράψει το enikos.gr, το πτώμα βρίσκεται σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και γι’ αυτόν τον λόγο δεν μπορεί να αναγνωριστεί ακόμα. Ωστόσο, όλα τα στοιχεία, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, δείχνουν ότι πρόκειται για την 27χρονη Αναστάζια.

Εντοπίστηκε πτώμα στην Κω – Εξετάζεται εάν ανήκει στην 27χρονη Αναστάζια

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μισό σώμα της νεκρής ήταν μέσα σε σακούλα σκουπιδιών, ενώ ήταν σκεπασμένο με κλαδιά, κάτω από δέντρο, προκειμένου να μην είναι εύκολα ορατό απ’ όσους περνούν από το σημείο.

Τα πρώτα στοιχεία από το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 27χρονη, δείχνουν ότι έπεσε θύμα δολοφονίας, όπως εκτιμούσαν, εξάλλου, από την πρώτη στιγμή τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., που χειρίστηκαν την υπόθεση εξαφάνισης της νεαρής γυναίκας από την Πολωνία.

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Στο «κάδρο» και δεύτερο άτομο – Τι λέει ο επικεφαλής των ερευνών

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ