Σασμός Spoiler: Θα συνεχίσει ο Μαθιός στην 3η σεζόν;

Κοινή συνέντευξη παραχώρησαν ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου στο “Καλύτερα Δε Γίνεται” και ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε αν θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στον “Σασμό“.

Ο Μαθιός είναι ένας πρωταγωνιστικός αλλά και αμφιλεγόμενος χαρακτήρας στον “Σασμό”, που έχει κάνει κάποιους τηλεθεατές να τον συμπαθήσουν και άλλους να τον αντιπαθήσουν. Η επιτυχημένη σειρά του “Alpha” έχει πάρει το πράσινο φως και για τρίτη σεζόν και πολλοί πρωταγωνιστές της σειράς θα αποχαιρετήσουν τους ρόλους τους, αλλά και νέοι ηθοποιοί θα συμπεριληφθούν στο καστ.

Ο Δημήτρης Λάλος, ο οποίος ενσαρκώνει τον Μαθιό, απαντώντας στην Ναταλία Γερμανού, αποκάλυψε αν θα συνεχίσει και την τρίτη χρονιά. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός ανέφερε: «Ο “Σασμός” συνεχίζεται για τρίτη χρονιά, έχει πάρει την έγκριση και βεβαίως δεν θα μπορούσαμε να εγκαταλείψουμε, να μην στηρίξουμε μία τέτοια φοβερή επιτυχία, μία φοβερή προσπάθεια που έγινε. Η οποία μας βοήθησε όλους και να μπορέσουμε κατ’ επέκταση να επικοινωνήσουμε με τον κόσμο, να δει το θέατρο που κάνουμε, να μάθει τι ηθοποιοί είμαστε».

Ενώ προσέθεσε πως: «Θέλω να πω ότι ο Σασμός μας έδωσε πάρα πολλά σ’ όλο το καστ, σ’ όλους τους ανθρώπους που δουλέψανε γι’ αυτό και στους τηλεθεατές βέβαια. Γιατί πολλοί άνθρωποι όταν σου λένε αντί για συγχαρητήρια, ευχαριστώ, σου λένε μας συντροφεύεις τα βράδια, μας κάνετε παρέα. Μου έχουν πει άνθρωποι ότι όταν θα πάνε να ξεκουραστούν στο σπίτι, θα πάνε να δουν “Σασμό”. Και άνθρωποι απ’ όλες τις ειδικότητες. Ένας φίλος μου, μου έχει πει: “Θα πάω να πάρω μία πίτσα τώρα και μία κόκα κόλα και θα κάτσω να δω Σασμό”».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ