Κολωνός: «Εσύ ποια είσαι και τι θα μου κάνεις;» – Πώς αντέδρασε ο 53χρονος όταν του τηλεφώνησε η θεία της 12χρονης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης στον Κολωνό, αλλά και όλα τα μέλη της πολύτεκνης οικογένειας.

Η θεία της ανήλικης, η οποία ήταν το πρόσωπο-κλειδί ώστε να αποκαλυφθεί η φρικτή υπόθεση, αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον 53χρονο δράστη στις αρχές Αυγούστου, όπως και ότι η μητέρα της είχε αντίρρηση για το γεγονός ότι η 12χρονη πήγαινε στο μαγαζί του.

Μιλώντας στην εκπομπή Tlive, η θεία του κοριτσιού ανέφερε πως «το παιδί κλαίει όλη μέρα και κανένας ψυχολόγος δεν το έχει βοηθήσει. Και μην ξεχνάτε πως είναι όλα τα αδέλφια της χάλια. Η δικηγόρος μας ενημέρωσε ότι έχει μιλήσει με ψυχολόγους και θα αναλάβουν όλη την οικογένεια. Εγώ επικοινώνησα με ψυχολόγο και ζήτησα να μιλήσει με το παιδί και της μίλησε ούτε ένα δευτερόλεπτο. Η γιαγιά του παιδιού τα έχει χαμένα, είναι κι αυτή σε άθλια κατάσταση. Είναι όλη η οικογένεια σε άθλια κατάσταση».

Αποκάλυψε στη συνέχεια το τι συνέβη στις αρχές Αυγούστου. «Η μητέρα μου με είχε ενημερώσει ότι δεν της άρεσε που το παιδί πήγαινε στο μαγαζί του 53χρονου για δουλειά. Πήρα επί τόπου την μικρή και της είπα ‘δεν θα ξαναπάς πουθενά για δουλειά. Ό,τι χρειαστείς θα στο δίνω εγώ. Όπως κάνω πάντα’. Κάλεσα και τον 53χρονο. Ήταν άνετος και μου λέει ‘εσύ ποια είσαι και τι θα μου κάνεις;‘. Του απάντησα ότι είμαι εγώ αυτή που θα του ανοίξει τον τάφο. Θέλω να επισημάνω πως κανένας στην οικογένειά μας δεν είχε δει τα λεφτά της μικρής».

«Μάλιστα, όταν τη ρώτησα που βρήκε το ακριβό κινητό της, μου απάντησε ότι της το έδωσε μία κοπέλα από το σχολείο της. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι» τόνισε η θεία της.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ