Άννα Φόνσου: Η γνωριμία με τον 53χρονο από τον Κολωνό – «Είδα την 12χρονη να κάνει θελήματα»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 ήταν η Άννα Φόνσου η οποία μίλησε για την γνωριμία της με τον 53χρονο από τον Κολωνό που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ένα 12χρονο κορίτσι.

Ο 53χρονος είχε έντονη κοινωνική ζωή και ανάμεσα στις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει στο προφίλ του στο facebook, υπήρχαν αρκετές με την Άννα Φόνσου.

«Αυτός ο άνθρωπος μου τηλεφώνησε πριν από έναν χρόνο και μου είπε ότι είχε διαβάσει πως έχω ανάγκη για το Σπίτι του Ηθοποιού. Τον ρώτησα ποιος είναι και μου είπε τα στοιχεία του και ότι ήθελε να μου φέρει κάτι αναψυκτικά, γιατί είχε ένα σούπερ μάρκετ. Του απάντησα πως εγώ βρίσκομαι κάθε μέρα εκεί. Μου είπε οκ και μου ζήτησε να βγάλουμε μια φωτογραφία».

Όπως ανέφερε, στη συνέχεια μίλησε ξανά μαζί του, προκειμένου να της φέρνει προμήθειες κάθε 15 ημέρες.

«Με ρώτησε αν του επιτρέπω να μας φέρνει πράγματα κάθε 15 ημέρες, του είπα να συνεννοηθεί με την υπεύθυνη κι έτσι κι έγινε. Κάθε φορά βγάζαμε φωτογραφίες, κάποια στιγμή με ρώτησε αν θα ήθελα να πάω στο μάρκετ που είχε στον Κολωνό. Πήρα κάποιους ηθοποιούς, εκείνος είχε στρώσει ένα τραπέζι που μου έκανε εντύπωση. Ήταν διάφοροι εκεί και μετά από λίγο, είδα ένα κοριτσάκι που έκανε ποδήλατο. Έπαιρνε κάτι σουβλάκια κι έφυγε, τότε της πρότεινε αυτός να με συστήσει. Ήταν αυτό το κοριτσάκι, ψηλό, έμοιαζε γύρω στα 15», περιέγραψε η ηθοποιός.

Η Άννα Φόνσου μίλησε και για την ανήλικη την οποία είχε δει και είχε συνομιλήσει μαζί της. «Είχε φτάσει 11 το βράδυ και μου είπε ότι έκανε θελήματα για τον 53χρονο. Της έλεγαν να κάνει, το είδα με τα μάτια μου. Πήγαινε με το ποδήλατο. Κάποια στιγμή, τη ρώτησα γιατί ήταν έξω. Μου απάντησε ότι η μητέρα της το γνώριζε. Έφυγε σε λίγη ώρα, φύγαμε κι εμείς. Μάλιστα, εκείνο το βράδυ, του τηλεφωνούσαν από την Περιφέρεια να φροντίσει έναν άρρωστο. Κι αυτός είχε “σκοτωθεί” να έρθει γρήγορα το ΕΚΑΒ. Πού να υποψιαστώ ότι αυτός ο άνθρωπος είχε μια τέτοια ζωή; Ξέρω μόνο φιλανθρωπίες ότι έκανε, το κοριτσάκι του μιλούσε στον πληθυντικό», είπε κλείνοντας η ηθοποιός.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ