GNTM 5 – Συγκλονίζει η Έβελυν: 20 άτομα με χτύπησαν και με έβγαζαν βίντεο

Η Έβελυν συμμετείχε στο GNTM 5 έως το bootcamp, καθώς δεν τα κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων. Η πρώην παίκτρια του διαγωνισμού του Star μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τα όσα έχει ζήσει, ενώ αναφέρθηκε και στην αντίδρασή της, όταν της ανακοίνωσαν ότι δεν πέρασε στο σπίτι του ριάλιτι.

«Ευχαριστήθηκα το GNTM. Ήταν η πρώτη εμπειρία και επαφή με την τηλεόραση και τον διαγωνισμό. Είχα πάει κατενθουσιασμένη, χωρίς να μπορώ να ελέγξω τα συναισθήματά μου. Δεν μετανιώνω το ξέσπασμα που είχα, γιατί έχω μάθει στην ζωή μου ό,τι επιθυμώ να το κατακτώ. Ήταν η έκφραση μου, έτσι ένιωθα έτσι έκανα», είπε η Έβελυν.

Και ανέφερε στην συνέχεια: «Απογοητεύτηκα που δεν συνέχισα στο GNTM, γιατί πιστεύω στις δυνάμεις μου», ενώ εξομολογήθηκε πως «Καθημερινά λαμβάνω πολλά αρνητικά σχόλια. Θυμάμαι, όταν ήμουν 13, 20 άτομα με χτύπησαν στο ξύλο και με έβγαζαν βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε σε όλο το σχολείο. Εγώ έλεγα ότι δεν θα αφήσω κάποιον να με επηρεάσει γιατί είμαι αυτό που είμαι».

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Έβελυν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ