Κολωνός: Πώς κανόνιζε ο 53χρονος τα ραντεβού της φρίκης – Τα μέτρα ασφαλείας και οι οδηγίες

Ιδιαίτερα προσεκτικός ώστε να μην αφήνει ίχνη και να μην γίνεται αντιληπτός στην γειτονιά του, ήταν ο 53χρονος ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος ότι με απειλές βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη, στον Κολωνό.

Νέες πληροφορίες για τα ραντεβού της φρίκης, που έκλεινε ο δράστης στο ανήλικο κορίτσι με τους κακοποιητές της, φέρνει στο φως το enikos.gr.

Ο 53χρονος έπαιρνε συγκεκριμένα μέτρα ασφαλείας για να προστατεύσει τον εαυτό του και να μην δίνει δικαιώματα στην γειτονιά όπου ήταν γνωστός, ώστε να μην κινούνται υποψίες για την εγκληματική του δράση. Όταν έβρισκε κάποιον ενδιαφερόμενο, που ήθελε να πληρώσει για να κακοποιήσει σεξουαλικά την ανήλικη, την μετέφερε ο ίδιος σε κάποια άλλη περιοχή της Αθήνας όπου την παραλάμβανε ο υποψήφιος βιαστής με το δικό του αυτοκίνητο και την πήγαινε σε άλλο σημείο -που επίσης του είχε υποδείξει ο 53χρονος- προκειμένου να βιάσει το παιδί.

Κολωνός

Σύμφωνα με τα όσα έχει πει η 12χρονη στους αστυνομικούς, ο δράστης ζητούσε από τον εκάστοτε άνδρα να επιστρέψει το κορίτσι έπειτα από μία ώρα. Όταν το ραντεβού της φρίκης τελείωνε, ο 53χρονος παραλάμβανε την ανήλικη από περιοχή διαφορετική σε σχέση με εκείνην που την είχε παραδώσει. Όπως είπε το παιδί στους αστυνομικούς, η ίδια έβλεπε τους κακοποιητές της να δίνουν τα χρήματα στον 53χρονο εκείνη την στιγμή, που την άφηναν με το αυτοκίνητό τους.

Ο δράστης θεωρούσε ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να καλύψει τα ίχνη του και να μην γίνεται αντιληπτή η εγκληματική του δράση. Όπως έχει ήδη γράψει το enikos.gr, είχε δημιουργήσει προφίλ σε τρεις διαφορετικές εφαρμογές για ενηλίκους, μέσω των οποίων έβρισκε υποψήφιους βιαστές για το κορίτσι. Επιπλέον, είχε αναγκάσει το παιδί να δημιουργήσει προφίλ σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα όπως TikTok και Facebook, που διαχειριζόταν ο ίδιος ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο που ανάγκαζε την ανήλικη να τραβάει. Τα εν λόγω προφίλ ήταν ουσιαστικά το «εργαλείο» του ώστε να υλοποιεί τα αρρωστημένα του σχέδια για το άτυχο κορίτσι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έχουν ήδη ταυτοποιήσει σε ποιους ανήκουν ορισμένοι από τους λογαριασμούς που επικοινωνούσαν με τα ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει ο 53χρονος.

Δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις για την φρικτή υπόθεση. Υπενθυμίζεται, εξάλλου, ότι η Εισαγγελία έχει ασκήσει ποινική δίωξη σε βάρος όχι μόνο του 53χρονου και του 42χρονου που συνελήφθη μαζί του, αλλά και κατά παντός άλλου υπευθύνου που φέρεται να βίασε το ανήλικο κορίτσι.

Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του δράση, σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν νέες μαρτυρίες και στοιχεία για την υπόθεση που συγκλονίζει. Σε βάρος ασκήθηκε και συμπληρωματική ποινική δίωξη για διακεκριμένη εμπορία ανθρώπων (κακούργημα) και οπλοκατοχή (πλημμέλημα).

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ