Κολωνός: Συμπληρωματική ποινική δίωξη σε βάρος του 53χρονου

Συμπληρωματική ποινική δίωξη για διακεκριμένη εμπορία ανθρώπων (κακούργημα) και οπλοκατοχή (πλημμέλημα) ασκήθηκε σε βάρος του 53χρονου από τον Κολωνό.

Της Άννας Κανδύλη

Σημειώνεται ότι οι  ειδικοί κάνουν «φύλλο και φτερό» τις ηλεκτρονικές συσκευές προκειμένου να εντοπίσουν ίχνη που θα τους οδηγήσουν στα άτομα που κακοποίησαν την 12χρονη, έπειτα από ραντεβού που έκλεινε ο 53χρονος.

Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., και να προσπάθησε να σβήσει στοιχεία ο κατηγορούμενος, αυτά θα ανακτηθούν, εύκολα ή δύσκολα.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης, που βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη, είχε δημιουργήσει προφίλ σε τρεις διαφορετικές εφαρμογές για ενηλίκους, μέσω των οποίων έβρισκε υποψήφιους βιαστές για το κορίτσι.

Επιπλέον, είχε αναγκάσει το παιδί να δημιουργήσει προφίλ σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα όπως TikTok και Facebook, που διαχειριζόταν ο ίδιος ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο που ανάγκαζε την ανήλικη να τραβάει. Τα εν λόγω προφίλ ήταν ουσιαστικά το «εργαλείο» του ώστε να υλοποιεί τα αρρωστημένα του σχέδια για το άτυχο κορίτσι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ