Θεσσαλονίκη: ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από το ριφιφί σε πρακτορείο – Ο διαρρήκτης «τρυπώνει» με έρπειν

Βίντεο ντοκουμέντο από την κινηματογραφική διάρρηξη σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στην οδό Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Στις εικόνες καταγράφεται ο δράστης να «τρυπώνει» στο κατάστημα, λίγο μετά τη 1 το βράδυ της Δευτέρας.

Φορώντας γάντια και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, ο διαρρήκτης εισέβαλε με έρπειν στον χώρο μέσα από μία τρύπα που είχαν δημιουργήσει στην γυψοσανίδα που χωρίζει το κατάστημα από μία εγκαταλελειμμένη επιχείρηση ρούχων. Όπως φαίνεται στις εικόνες που δημοσιεύει το ThessToday.gr, ο διαρρήκτης ενόσω κάνει φύλλο και φτερό το εσωτερικό του ταμείου με στόχο να εντοπίσει το χρηματοκιβώτιο, κρατά στο χέρι του ένα αιχμηρό αντικείμενο.

Παραμένει με έρπειν καθ’ όλη τη διάρκεια της διάρρηξης, ώστε να μην ανιχνευτεί από το σύστημα συναγερμού που διαθέτει το κατάστημα. Δευτερόλεπτα αργότερα κλέβει τυχερά δελτία, ενώ λεπτά αργότερα εντοπίζει το χρηματοκιβώτιο και τρέπεται σε φυγή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η λεία του δράστη ανέρχεται συνολικά στις 6.500 ευρώ, εκ των οποίων τα 3.500 ήταν σε μετρητά. Η Ελληνική Αστυνομία έχει ήδη στην κατοχή της βίντεο από την κάμερα ασφαλείας και διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ