Κινηματογραφική διάρρηξη στο Πόρτο Ράφτη – Έριξαν φορτηγάκι πάνω σε ATM και άρπαξαν τα χρήματα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Στόχος διαρρηκτών έγινε ένα ΑΤΜ στο Πόρτο Ράφτη στις 5:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης 20/5.
  • Οι άγνωστοι χρησιμοποίησαν ένα φορτηγό ως «πολιορκητικό κριό», προσκρούοντας στο μηχάνημα που βρισκόταν στην εξωτερική πλευρά σούπερ μάρκετ.
  • Οι δράστες απέσπασαν τις κασετίνες με τα χρήματα, εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν σε φυγή. Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του enikos.gr

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Στόχος διαρρηκτών έγινε ένα ΑΤΜ στο Πόρτο Ράφτη στις 5:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης 20/5. Οι άγνωστοι χρησιμοποίησαν ένα φορτηγό ως «πολιορκητικό κριό», πέφτοντας πάνω στο μηχάνημα που βρισκόταν στην εξωτερική πλευρά σούπερ μάρκετ, στο 2ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Πόρτο Ράφτη.

Αφού κατάφεραν να αποσπάσουν τις κασετίνες με τα χρήματα, οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα στο σημείο και τράπηκαν σε φυγή. Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

 

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google