Κάτω Αχαΐα: «Ήταν ατάραχος, λες και δεν είχε συμβεί το έγκλημα» – Συγκλονίζει μαρτυρία για τη δολοφονία

Συγκλονίζει η μαρτυρία άνδρα για το φρικτό έγκλημα στην Κάτω Αχαΐα. Εκεί όπου σε ένα χωράφι εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης νεκρός ένας 63χρονος ο οποίος μαχαιρώθηκε με μανία, 30 φορές από συνομήλικό του. Ο τελευταίος είχε την υποψία ότι το θύμα είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με την γυναίκα του και θέλησε να τον… βγάλει από τη μέση.

Κάτω Αχαΐα: Το σακάκι και η κάμερα «πρόδωσαν» τον δράστη της άγριας δολοφονίας – Πώς έφτασαν στα ίχνη του

Γυναίκα που μένει κοντά στο χωράφι, άκουσε τον καβγά των δύο ανδρών, είδε τη σκηνή και κάλεσε έντρομη την Αστυνομία. Εκείνη τη στιγμή ο δράστης απομακρυνόταν από το σημείο.

«Ήταν ατάραχος. Τον είδα να περπατά. Λες και δεν είχε συμβεί το έγκλημα» δήλωσε στην «Πελοπόννησο» άνδρας που άκουσε τις φωνές και έσπευσε να δει τι συμβαίνει.

Έγκλημα στην Κάτω Αχαΐα: Συνελήφθη ο δράστης – Περισσότερες από 30 μαχαιριές δέχθηκε το θύμα

Η είδηση του φονικού μεταδόθηκε αστραπιαία στη συνοικία των Τσιγγάνων. Όμως ακόμη και δύο ώρες μετά τη δολοφονία δεν μπορούσαν να καταλάβουν ποιοι ήταν… δράστης και θύμα!

Στην Κάτω Αχαΐα έφθασε ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας ακόμη και η ομάδα ΟΠΚΕ. Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλεξε άμεσα πληροφορίες και μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε και πέρασε χειροπέδες στον δράστη.

Άγριο έγκλημα στην Κάτω Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος σε χωράφι

Έγκλημα στην Κάτω Αχαΐα

Η εικόνα που αντίκρισαν αστυνομικοί, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο ήταν σοκαριστική. Ο νεκρός άνδρας έφερε μαχαιριές ακόμη και στο πρόσωπο, λες και ο δράστης ήθελε να «εξαφανίσει» κάθε τι που θα θύμιζε τον «εραστή» της γυναίκας του. Περισσότερες από 30 μαχαιριές στο σύνολό τους. Οι αστυνομικοί εντόπισαν ίχνη πάλης, κάτι που σημαίνει πως οι δύο άνδρες στην κυριολεξία είχαν «κυλιστεί» στο χωράφι, πριν βγει το μαχαίρι!

Μέσα από κάμερες είδαν τις κινήσεις του, αφού αυτές που διέθετε το παρακείμενο Δημοτικό Σχολείο δεν είχαν καταγράψει κάτι, όμως λίγα μέτρα μετά, κάποια άλλη έδειξε τον φονιά να περπατά και μάλιστα να βγάζει το σακάκι του.

Το σακάκι

Αμέσως μετά, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, αστυνομικοί βρήκαν τα ρούχα που φορούσε στη διάρκεια της πράξης, με σημάδια από αίμα. Στην κατάθεσή του επέμενε για την ερωτική σχέση και περιέγραψε τις υποθέσεις που έκανε παρουσιάζοντας και κάποια κατ’ εκείνον στοιχεία- που τον οδήγησαν στον φόνο. Η σύζυγός του, όμως, αρνείται τα πάντα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ