Κάτω Αχαΐα: Το σακάκι και η κάμερα «πρόδωσαν» τον δράστη της άγριας δολοφονίας – Πώς έφτασαν στα ίχνη του

Ομολόγησε την φρικτή πράξη του ο 63χρονος δράστης της δολοφονίας του συνομήλικού του, στην Κάτω Αχαΐα το μεσημέρι της Τρίτης (18/4). Ο δράστης, μάλιστα, υπέδειξε στους αστυνομικούς, που τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν, το σημείο όπου είχε κρύψει το μαχαίρι. Συγκεκριμένα, είχε πετάξει το όπλο του εγκλήματος πίσω από έναν θάμνο, κοντά στο σημείο της δολοφονίας.

Άγριο έγκλημα στην Κάτω Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος σε χωράφι

Η συμπλοκή των δύο ανδρών Ρομά έγινε σε ένα χωράφι. Όταν οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από μία αυτόπτη μάρτυρα, εντόπισαν τον άτυχο 63χρονο μέσα σε μία λίμνη αίματος. Είχε δεχτεί περισσότερες από 30 μαχαιριές. Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, δράστης και θύμα είχαν πιαστεί στα χέρια και ο πρώτος χτυπούσε συνέχεια με μαχαίρι τον δεύτερο σχεδόν σε όλα τα σημεία του σώματός του.

Στο έδαφος και σε μεγάλη περίμετρο από το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα, υπήρχαν έντονα σημάδια που έδειχναν πως οι δύο άνδρες κυλίστηκαν στο χώμα.

Έγκλημα στην Κάτω Αχαΐα: Συνελήφθη ο δράστης – Περισσότερες από 30 μαχαιριές δέχθηκε το θύμα

Η κάμερα «συνέλαβε» τον δράστη

Άμεσα οι έρευνες των αστυνομικών κινήθηκαν σε δύο άξονες: ο πρώτος ήταν να ερευνηθεί διεξοδικά ο χώρος προκειμένου να εντοπιστεί το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης και ο δεύτερος να βρεθούν ίχνη από το δρομολόγιο διαφυγής, που ακολούθησε.

Λίγη ώρα αργότερα, τον εντόπισαν μέσω βίντεο από κάμερα ασφαλείας να κινείται μέσα στην Κάτω Αχαΐα και να βγάζει το σακάκι του.

Ήταν πλέον βέβαιοι για την ταυτότητα του δράστη και ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση κατάφεραν να τον συλλάβουν μέσα στα «τσιγγάνικα» της Κάτω Αχαΐας. Έπειτα από έρευνες που πραγματοποίησαν, εντόπισαν τα ρούχα που φορούσε ο δράστης κατά τη διάρκεια της συμπλοκής και του εγκλήματος.

Ισχυρή παρουσία της αστυνομίας υπό τον φόβο βεντέτας

Από τη στιγμή της σύλληψης του 63χρονου, στην Κάτω Αχαΐα βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη και ομάδα ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, προκειμένου να αποφευχθούν πιθανά περιστατικά αντεκδίκησης, ανάμεσα σε μέλη των οικογενειών του δράστη και του θύματος.

νεκρός Αχαΐα
tempo24

Έγκλημα πάθους

Ο τρόπος της συμπλοκής, αλλά και οι δεκάδες μαχαιριές που έφερε στο σώμα του το θύμα, έδωσαν από την αρχή στους αστυνομικούς την εικόνα πως πρόκειται για έγκλημα πάθους.

Όπως έγραψε το tempo24.news, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο χωράφι πιθανότατα έπειτα από ραντεβού που είχαν δώσει για εξηγήσεις, αφού ο δράστης είχε την υποψία πως το θύμα διατηρούσε σχέση με την γυναίκα του.

Ακολούθησε συμπλοκή με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να κυλιστούν στο έδαφος. Τότε, ο δράστης έβγαλε μαχαίρι και κατάφερε στον 63χρονο πάνω από 30 μαχαιριές σχεδόν σε όλα τα σημεία του σώματος του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ