Μαχαίρωμα στην Ακρόπολη: Τα νεότερα για την υγεία του 18χρονου

Σε θάλαμο του νοσοκομείου “Ερυθρός Σταυρός” νοσηλεύεται ο 18χρονος που δέχτηκε επίθεση στην Ακρόπολη. Εκεί όπου είχε βγει βόλτα με την παρέα του και τον μαχαίρωσαν για να τον ληστέψουν.

Μαχαίρωμα στην Ακρόπολη: Σεσημασμένος ο 17χρονος που συνελήφθη – Βρέθηκε μπλούζα με κηλίδα αίματος

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια σχετική αισιοδοξία των γιατρών για την κατάσταση της υγείας του 18χρονου. Σύμφωνα με το MEGA, είναι αιμοδυναμικά σταθερός και βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.

Υποβλήθηκε σε πολύωρα χειρουργεία με τη συμμετοχή πολλών ειδικοτήτων χειρουργών – γιατρών προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα σοβαρά τραύματα που έφερε στον τράχηλο και στην κοιλιακή χώρα. Οι γιατροί είχαν διαγνώσει εκσπλάχνωση. Ο 18χρονος είχε χάσει πολύ αίμα και γι’ αυτό αρχικά διασωληνώθηκε και μπήκε σε ΜΕΘ.

Ακρόπολη: «Μου ήρθε τρέλα, είναι τραγικό» – Ξέσπασε η μητέρα του 18χρονου που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι

Η επίθεση και οι συλλήψεις

Σημειώνεται ότι η αιματηρή επίθεση έγινε το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας όταν με την παρέα του ο 18χρονος έκανε βόλτα στην Ακρόπολη και ξαφνικά εμφανίστηκαν μπροστά τους δύο 17χρονοι που με την απειλή μαχαιριού προσπάθησαν να αρπάξουν το τσαντάκι του. Τον τραυμάτισαν, ο δράστης άρχισε να τρέχει, η παρέα του 18χρονου τον κυνήγησε, έπιασαν τον έναν και τον ακινητοποίησαν μέχρι να πάνε οι αστυνομικοί, οι οποίοι και τον συνέλαβαν.

Χθες συνελήφθη και ο δεύτερος 17χρονος ο οποίος είναι σεσημασμένος. Στις 8 Φεβρουαρίου 2022 είχε πάρει μέρος σε επίθεση ληστείας με μαχαίρι στους Αγίους Αναργύρους και είχε συλληφθεί. Τελικά αφέθηκε ελεύθερος και έκανε ακριβώς το ίδιο τη Μεγάλη Δευτέρα εναντίον του 18χρονου.

Ακρόπολη: Συνελήφθη και ο δεύτερος δράστης της αιματηρής ληστείας σε βάρος του 18χρονου

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ