Μαχαίρωμα στην Ακρόπολη: Σεσημασμένος ο 17χρονος που συνελήφθη – Βρέθηκε μπλούζα με κηλίδα αίματος

Αντιμέτωπος με πολύ σοβαρές κατηγορίες είναι ο 17χρονος που συνελήφθη σήμερα για την επίθεση με μαχαίρι στον 18χρονο στην Ακρόπολη. Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που οι αστυνομικοί του περνούν χειροπέδες.

Ακρόπολη: «Μου ήρθε τρέλα, είναι τραγικό» – Ξέσπασε η μητέρα του 18χρονου που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, που συνέλαβαν τον δράστη, βρήκαν στο σπίτι του τεκμήριο της επίθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν τα ρούχα που φορούσε όταν μαχαίρωσε τον 18χρονο και στην μπλούζα βρέθηκε κηλίδα αίματος, η οποία φέρεται να είναι από το θύμα, κάτι που θα πιστοποιηθεί με τις απαραίτητες εξετάσεις DNA.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο 17χρονος που συνελήφθη σήμερα είναι σεσημασμένος. Έχει συλληφθεί στο παρελθόν για περιστατικό-καρμπόν. Ληστεία με τραυματισμό. Τότε οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, τον οδήγησαν στα κρατητήρια και στην συνέχεια στη δικαιοσύνη. Ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος επειδή ήταν ανήλικος.

Ακρόπολη: Συνελήφθη και ο δεύτερος δράστης της αιματηρής ληστείας σε βάρος του 18χρονου

Οι άνδρες της αστυνομίας πραγματοποιούν έρευνες για να εντοπίσουν το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο 17χρονος στην επίθεση, καθώς δεν βρέθηκε στο σπίτι του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ