Κακοκαιρία προ των πυλών – Αναμένεται έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού αναμένεται να εκδώσει σήμερα (3/2) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Η κακοκαιρία που είναι προ των πυλών, έχει προκαλέσει αρκετές διαφωνίες μεταξύ των μετεωρολόγων τις τελευταίες ημέρες

Καιρός: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα – Πού θα χιονίσει

Το σημαντικότερο κύμα της κακοκαιρίας αναμένεται από το απόγευμα του Σαββάτου και μέχρι τη Δευτέρα με Τρίτη. Ο χιονιάς θα πλήξει και την Αττική.

Όπως ενημέρωσε  ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θοδωρής Κολυδάς, σε ανάρτησή του στο Twitter, θα υπάρξει έκτακτο δελτίο καιρού σήμερα Παρασκευή.

 

Πότε θα χιονίσει στην Αττική

Στα λευκά προβλέπεται ότι θα ντυθεί η Αττική από το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Realfm, Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

«Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στην Αττική το θερμόμετρο στους 13 βαθμούς και μπορεί να βρέξει τις πρωινές ώρες. Το Σάββατο η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 14 με 15 βαθμούς και αναμένεται να βρέξει στις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Από την Κυριακή και για αρκετές ημέρες η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 10 βαθμούς. Από το βράδυ της Κυριακής έως και την Δευτέρα το πρωί  θα υπάρξουν χιόνια όχι μόνο στα ορεινά της Αττικής, αλλά και στα Βόρεια Προάστια. Σίγουρα στην Εύβοια, στην Βοιωτία στα ορεινά των Κυκλάδων και της Κρήτης. Το κρύο θα μείνει…»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ