Η έκπληξη της συζύγου της Ellen DeGeneres – Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι πήγαν στο πάρτι

Η Ellen DeGeneres δεν γνώριζε τίποτα για την έκπληξη που είχε κανονίσει η σύζυγός της και ηθοποιός Portia de Rossi. Στο νέο τους σπίτι είχαν συγκεντρωθεί στενοί φίλοι τους για να ανανεώσουν τους όρκους τους. Στο πάρτι βρέθηκαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά τη δημοσίευση των απομνημονευμάτων του “Spare” τον περασμένο μήνα.

Η σύζυγος της Έλεν, Portia, διοργάνωσε ένα πάρτι γενεθλίων στην έπαυλή τους στο Montecito, αξίας 70 εκατομμυρίων δολαρίων, για να γιορτάσει τα 50α γενέθλιά της, όπου παραβρέθηκαν πολλοί διάσημοι.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex εθεάθησαν να φωνάζουν και να ζητωκραυγάζουν αφού η Kris Jenner είχε τον κεντρικό ρόλο στην ανανέωση των όρκων του ζευγαριού, κάτι που εξέπληξε την πρώην παρουσιάστρια του talk show, “Ellen”.

Ο Χάρι και η Μέγκαν βρίσκονταν στα αντίθετα άκρα της ομάδας, η οποία περιλάμβανε τον Μπράντι Καρλάιλ και άλλους φίλους και την οικογένεια του ζευγαριού.

πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

 

Η Έλεν, 65 ετών, εμφανίστηκε έκπληκτη καθώς η Portia μπήκε στο δωμάτιο φορώντας ένα νυφικό – και αποκάλεσε την γυναίκα της το «μεγαλύτερο δώρο».

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2008 και πρόσφατα μετακόμισε στη νέα έπαυλη Montecito, η οποία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι των 14 εκατομμυρίων δολαρίων του Χάρι και της Μέγκαν. Η στενή σχέση της ηθοποιού του Suits με την Έλεν δεν είναι μυστική – είχε εμφανιστεί στην εκπομπή το 2021. Μίλησε για τη ζωή της στην Καλιφόρνια με τον Χάρι και τα δύο παιδιά τους, τον Άρτσι, 3 ετών, και τη Λίλιμπετ, 1 έτους.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην τελευταία σεζόν του talk show της Ellen, η Δούκισσα βγήκε έξω από το στούντιο για να κάνει μια φάρσα σε μια ομάδα πωλητών.

Η φάρσα που έκανε η Μέγκαν Μαρκλ στην εκπομπή “Ellen”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ