Ηράκλειο: Θρίλερ με εξαφάνιση 44χρονου – Εκδόθηκε Missing Alert

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της Κρήτης έπειτα από την εξαφάνιση του 44χρονου Νικόλαου Αεράκη από το Γάζι στο Ηράκλειο, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από την περασμένη Πέμπτη.

Η αγωνία των συγγενών του αυξάνεται κατακόρυφα ώρα με την ώρα, καθώς οι έρευνες της αστυνομίας, του λιμενικού, της ΕΜΑΚ αλλά και εθελοντικών ομάδων για τον εντοπισμό του έχουν αποδειχθεί άκαρπες.

Σύμφωνα με την οικογένειά του, ο 44χρονος είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα την περασμένη Πέμπτη. Αμέσως μετά το τροχαίο πήγε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου και εξετάστηκε. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γιατροί δεν διέγνωσαν κάτι ανησυχητικό και αναχώρησε. Ωστόσο ο ίδιος συνέχιζε να μην είναι καλά, μάλιστα όπως αναφέρουν δικοί του άνθρωποι βρισκόταν σε σύγχυση με αποτέλεσμα να επισκεφτεί ξανά το νοσοκομείο, αυτή τη φορά το ΠΑΓΝΗ, λόγω αλλαγής της εφημερίας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν τον κράτησαν στο νοσοκομείο λέγοντας του ότι «βρισκόταν σε κρίση πανικού εξαιτίας του τροχαίου» .

Το ίδιο βράδυ της Πέμπτης, ο 44χρονος συνέχιζε να μην αισθάνεται καλά, η μητέρα του θέλοντας να τον βοηθήσει τον παρότρυνε να πάνε μαζί σε γιατρό να τον εξετάσει. Ωστόσο ο ίδιος έφυγε ξαφνικά από το σπίτι μόνος, χωρίς να πει που θα πάει και έκτοτε αγνοείται. Όπως αναφέρουν οι συγγενείς του, ο 44χρονος δεν έχει βρεθεί ποτέ στο παρελθόν σε παρόμοια κατάσταση.

Η αστυνομία και η οικογένεια επικοινώνησαν με όλους τους φίλους και τους γνωστούς του 44χρονου μήπως υπάρχει κάποιο δεδομένο που να μαρτυρά την παρουσία του ωστόσο μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει δει, μιλήσει ή έχει ακούσει κάτι για τον 44χρονο που αγνοείται από το βράδυ της Πέμπτης.

Εκδόθηκε Missing Alert

Εχθές, Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, εκδόθηκε και Missing Αlert από το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 44χρονου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

«Στις 16.02.2023 και ώρα 19:00, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Γαζίου Κρήτης, ο Νικόλαος Αεράκης, ηλικίας 44 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ενήλικα στις 19.02.2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν εισαγγελικής εντολής και αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Νικόλαος Αεράκης έχει ύψος 1.70 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε λαδί μπουφάν, γκρι παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Έφυγε με αυτοκίνητο μάρκας Renault Clio, χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΗΙΤ 7923, το οποίο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Παλαιοκάστρου στην Κρήτη.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με “Το Χαμόγελο του Παιδιού” όλο το 24ωρο, στην “Eθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017”, σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ