Ελληνικό: Έκαναν delivery ναρκωτικών στα Νότια Προάστια – Πώς συνελήφθησαν

Χειροπέδες σε δύο άνδρες, οι οποίοι φέρεται να έκαναν ντελίβερι ναρκωτικών στα νότια προάστια της Αθήνας, πέρασε η ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για δύο 24χρονους που συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου 2023, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.), στο Ελληνικό,  για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής εντόπισαν τους δύο άνδρες να επιβαίνουν σε μηχανή και σε έλεγχο που έγινε, εντοπίστηκαν στην κατοχή τους 5 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη βάρους 40,4 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού, ενώ κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες, καθώς και η μοτοσυκλέτα και τρία κινητά τηλέφωνα που είχαν στην κατοχή τους.

ναρκωτικά Ελληνικό

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής στα σπίτια των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 1 κιλό και 302 γραμμάρια κάνναβης,
  • 14 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης,
  • 6 γραμμάρια κοκαΐνης,
  • 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
  • αεροβόλο πιστόλι,
  • αναδιπλούμενο μαχαίρι και
  • 690 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για -κατά περίπτωση- παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες φέρονται ανήκουν σε κύκλωμα που διοχετεύει ναρκωτικά στα νότια προάστια. Είναι ενδεικτικό ότι μετά τη σύλληψή τους, στο σπίτι όπου διαμένει ο ένας εκ των δύο ανδρών, παρατηρήθηκαν ύποπτες κινήσεις και εκτιμάται ότι πιθανότατα συνεργοί τους να ήθελαν να εξαφανίσουν ναρκωτικά, τα οποία τελικά εντοπίστηκαν κατά την έφοδο των αστυνομικών αρχών.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ