Κολωνός: Καλείται να καταθέσει γνωστός πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου για την υπόθεση της 12χρονης

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό. Τη Δευτέρα 19/2 αναμένεται να πάει στον ανακριτή για να δώσει κατάθεση ένας πρώην γνωστός διαιτητής του ποδοσφαίρου, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του STAR.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Έμπαινε στο πλυντήριο αυτοκινήτων και έκλειναν τα ρολά» – Ανατριχίλα από νέες μαρτυρίες

Οι αρχές πλέον έχουν καταλήξει στην ταυτοποίηση έξι νέων προσώπων.  Αναμένονται είτε νέα εντάλματα σύλληψης, είτε η ανακρίτρια να τους στείλει κλήσεις προκειμένου να προσέλθουν μόνα τους για να καταθέσουν.

Το πρωί της Δευτέρας, το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου, θα περάσει, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις, ένας 60χρονος, παντρεμένος, πατέρας δύο παιδιών.

Είναι πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου, με πολλές κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες. Σύμφωνα με το STAR, διατηρεί και έναν επαγγελματικό χώρο στον Κολωνό πολύ κοντά στο κατάστημα που είχε ο Ηλίας Μίχος.

Σε αυτόν τον χώρο μάλιστα η 12χρονη ισχυρίστηκε στην τελευταία της κατάθεση ότι την είχε στείλει ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος θεωρείται ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο 60χρονος πρώην διαιτητής, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, έχει υποστηρίξει ότι γνώριζε την οικογένεια αλλά και την 12χρονη, ήξερε ότι αντιμετωπίζαν οικονομικά προβλήματα και το μόνο που έκανε, όπως φέρεται να έχει ισχυριστεί, ήταν να δίνει λίγα χρήματα από 1,2 έως και 5 ευρώ στην 12χρονη, ως χαρτζιλίκι, για να πάρει παγωτό.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ