Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Έμπαινε στο πλυντήριο αυτοκινήτων και έκλειναν τα ρολά» – Ανατριχίλα από νέες μαρτυρίες

Σοκ προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό. Τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις, καθώς ενδέχεται να υπάρχουν νέες συλλήψεις, αφού η 12χρονη στην τελευταία κατάθεσή της στις αρχές Φεβρουαρίου, αναγνώρισε και άλλα πρόσωπα που την βίασαν και μάλιστα θυμήθηκε χαρακτηριστικά τους, όπως την οικογενειακή τους κατάσταση, τους χώρους στους οποίους την πήγαν, ή το χρώμα του αυτοκινήτου τους. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για επτά εντάλματα σύλληψης που αναμένεται να εκδοθούν.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Το παιδί έχει αφεθεί στην τύχη του, κυκλοφορεί με κουκούλα» λέει η δικηγόρος της

Η Realnews αποκαλύπτει τη νέα κατάθεση της 12χρονης. «Ο Μίχος με έστελνε στα ιατρεία τους» – Τι λέει για τον οδοντίατρο που δεν έχει συλληφθεί.

Βιαστές από τη γειτονιά

Στην κατάθεσή της η 12χρονη ανέφερε ότι υπήρξαν άνδρες που την πλησίασαν ακόμη και από την γειτονιά της, όπως ένας αλλοδαπός υπάλληλος πλυντηρίου αυτοκινήτων, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star.  Ο συγκεκριμένος αλλοδαπός είναι ένας από τους 18 κατηγορουμένους της υπόθεσης.

Ψυχολόγος: Ξέρεις αν δουλεύει ακόμα σε αυτό το πλυντήριο;

12χρονη: Πριν ήταν. Πριν τα δει η θεία μου τα μηνύματα και ήμουν στη Λευκάδα, εκεί.

Όλα φέρεται να συνέβαιναν γύρω από τη γειτονιά του Ηλία Μίχου.  Μάρτυρες ανέφεραν στην κάμερα του Star ότι έβλεπαν την 12χρόνη να μπαίνει μέσα σε καταστήματα και να κλείνουν τα ρολά.

«Ερχόταν, ερχόταν τρεχάλα και γρήγορα κιόλας. Περνούσε εδώ και έμπαινε μέσα, εδώ στο πλυντήριο. Έκλειναν τα ρολά τώρα αν ήταν άλλος δεν ξέρω. Δεν είχε ώρες» είπε μάρτυρας στο STAR.

«Αυτοί που είχαν το πλυντήριο τότε δεν υπάρχουν τώρα αμέσως έχουν εξαφανιστεί. Με το που έσκασε η υπόθεση. Πέρναγε και πήγαινε στο πλυντήριο και την βλέπαμε, κλείνανε τα ρολά» αναφέρει μια άλλη μαρτυρία.

Ο Ηλίας Μίχος, σε μήνυμα είχε στείλει στη 12χρονη τη διεύθυνση του σπιτιού που έμενε κάποιος αλλοδαπός προκειμένου να τον επισκεφθεί, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Ψυχολόγος: Αυτός γνώριζε την ηλικία σου;

12χρονη: Δεν με ρώτησε. Όταν πήγα σπίτι του, ήταν ακόμα δυο άτομα μέσα, αλλά κοιμόντουσαν.

Ψυχολόγος: Σου έδωσε λεφτά;

12χρονη: Ναι.

Ο Μίχος φέρεται να είχε προσεγγίσει και αλλοδαπούς στην προσπάθειά του να «ψαρέψει» βιαστές.  Αυτό είχε φανεί από την δεύτερη κιόλας κατάθεση του παιδιού. Από τους τελευταίους που προφυλακίστηκαν είναι ο 50χρονος Πακιστανός, ιδιοκτήτης μαγαζιού με κινητά τηλέφωνα.

12χρονη: Το iphone μου το είχε κάνει δώρο ο Ηλίας. Μου είχε δώσει λεφτά να πάω να το αγοράσω. Το κινητό έκανε 180 ευρώ αλλά κάτι συνεννοήθηκαν και μου έδωσε εμένα 100 ευρώ και πήγα και το πήρα.

Ψυχολόγος: Από που το πήρες;

12χρονη: Από ένα μαγαζί Πακιστανού που είναι εκεί στη γειτονιά.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας, της ανήλικης, στην τελευταία κατάθεση της, η 12χρονη επιμένει ότι η μητέρα της δεν γνώριζε τίποτα για όλα αυτά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ