Τα βασικά σημεία του άρθρου
- Επιχείρηση για την ανάσυρση ενός άνδρα, ο οποίος έπεσε σε πηγάδι, βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ηράκλειο.
- Το περιστατικό συνέβη στον Πύργο Μονοφατσίου, όταν ο 36χρονος κάτοικος του χωριού έπεσε σε πηγάδι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
- Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας δεν έχει τις αισθήσεις του. Στο σημείο επιχειρούν 10 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα για την ανάσυρση του.
Επιχείρηση για την ανάσυρση ενός άνδρα, ο οποίος έπεσε σε πηγάδι, βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ηράκλειο.
Το περιστατικό συνέβη στον Πύργο Μονοφατσίου, όταν ο 36χρονος κάτοικος του χωριού έπεσε σε πηγάδι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας neakriti.gr, ο άνδρας δεν έχει τις αισθήσεις του.
Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 10 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι επιχειρούν για την ανάσυρση του άνδρα από το πηγάδι.
