Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη – Λύτρας: «Ο 36χρονος αποπειράθηκε να βιάσει την 38χρονη»

«Ο 36χρονος επιχείρησε να βιάσει την 38χρονη» ανέφερε ο δικηγόρος της γυναίκας που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον σύζυγό της στην Κρήτη, κ. Απόστολος Λύτρας.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Απόστολος Λύτρας αναφέρθηκε στην υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει η 38χρονη στον ανακριτή, τονίζοντας πως «δεν είχε κανέναν απολύτως λόγο να βλάψει τον συγκεκριμένο, εξάλλου και στο πανελλήνιο που ακούει ένα ζευγάρι παντρεμένο να βρίσκεται σε ξενοδοχείο, σημαίνει ότι συνεχώς αναφέρει ότι φοβόταν την οικογένειά του, αλλά και τον ίδιο, ότι και κατά το παρελθόν την είχε χτυπήσει».

«Εκείνη την ημέρα λοιπόν όπως και πολλές άλλες φορές, είχαν δώσει ραντεβού στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Αυτός εισήλθε στο ξενοδοχείο κατά τις 11 το βράδυ, στις 2 τα ξημερώματα έφυγε και επέστρεψε ξανά στις 4. Στις 4 η ώρα, τσακωθήκανε, την χτύπησε, αποπειράθηκε να την βιάσει και τότε εκείνη έχοντας για ασφάλεια το υγρό, το οποίο σύμφωνα με όσα αναφέρει η ίδια το είχε για καθαρισμό του γκαράζ της, του το έριξε στο πρόσωπο» πρόσθεσε.

«Τα βίντεο από το ξενοδοχείο δείχνουν ότι ο άνδρας ούτε κοιμόταν ούτε τίποτα» ανέφερε αναφέρει ο δικηγόρος, κόντρα” στα όσα είπε νωρίτερα ο Αλέξης Κούγιας, που υπερασπίζεται τον 36χρονο και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έχει χάσει το μισό του πρόσωπο. Ο Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωση του, δίνει μία νέα διάσταση στην επίθεση, καθώς, όπως αναφέρει, ο 36χρονος συνομίλησε σήμερα με τον κ. Κούγια, στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και υποστήριξε πως η σύζυγος του προσπαθούσε να τον δελεάσει να βρεθούν για να κάνουν ομαδικό σεξ με μια φίλη της, με το όνομα Στεφανία.

«Έχει πράγματι καυστική ουσία το συγκεκριμένο υγρό, αλλά όχι 90% αλλά 12%. Η κατηγορία είναι για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Είναι ελάχιστη ποσότητα για βιομηχανικό καθαριστικό» ανέφερε ακόμη ο συνήγορος υπεράσπισης της 38χρονης και διευκρινίζει ότι τα στοιχεία αυτά προκύπτουν σύμφωνα με «την ετικέτα» του υγρού. Ακόμη, ο Απόστολος Λύτρας ανέφερε: «Τον φοβάται ακόμη. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενά της έχει βαρύτατο ποινικό μητρώο».

Σχετικά με το ότι είχε συνεργό, και την περίμενε αυτοκίνητο, ο Απόστολος Λύτρας αναφέρει ότι «την πήρε ταξί, άρα από αυτό δεν προκύπτει ότι υπάρχει κάποιος συνεργός». «Πολλές γυναίκες καλώς η κακώς, κατά τη γνώμη μου κακώς, λόγω του ότι έχουν γίνει τόσες γυναικοκτονίες, έχουν στην κατοχή τους σπρέι πιπεριού, ή κάποιο υγρό για τη δική τους ασφάλεια». επισημαίνει ακόμη ο δικηγόρος.

Όσον αφορά το τηλεφώνημα του στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, ο Απόστολος Λύτρας ανέφερε: «με την Ιωάννα, έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Λόγω του ότι στη δική της περίπτωση είμαι από τη μία μεριά και τώρα από την άλλη, θα έπεφταν να με κατασπαράξουν. Δεν ήθελα να το μάθει από κάποιον άλλο».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ