Γιώργος Τράγκας: «Ξέχασε» να δηλώσει 30 εκατομμύρια ευρώ η Μαρία Καρρά – Μηδενικά Πόθεν Έσχες για πέντε χρόνια

Στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου είχαν κληθεί να παρευρεθούν την Τετάρτη, οι δύο γιοι του Γιώργου Τράγκα και η σύζυγός του, Μαρία Καρρά, προκειμένου να λάβουν την απογραφή της κληρονομιάς του δημοσιογράφου που έφυγε από τη ζωή τον περσινό Δεκέμβριο.

Στην δικαστική αίθουσα βρέθηκε μόνο ο ένας εκ των γιων του εκλιπόντος δημοσιογράφου, ο Γιάννης Τράγκας, ο οποίος έχει κάνει αποδοχή της περιουσίας του πατέρα του. Ο Γιάννης Τράγκας απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου για την σχέση του με τον αδερφό του και τη Μαρία Καρρά.

Γιώργος Τράγκας: Έκρυψε 30 εκατ. ευρώ η Μαρία Καρρά

Σύμφωνα με το MEGA, πριν από μερικές μέρες και πριν κληθούν να δουν την απογραφή της περιουσίας του δημοσιογράφου, έφτασε στην Εισαγγελία Αθηνών 30σελιδο πόρισμα από την επιτροπή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, σύμφωνα με το οποίο η χήρα του δημοσιογράφου, Μαρία Καρρά, δεν έχει συμπεριλάβει στα Πόθεν Έσχες της για την περίοδο 2012-2022, εισοδήματα αξίας 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Συγκεκριμένα, για πέντε χρόνια δεν έχει καταθέσει καμία δήλωση Πόθεν Έσχες, ενώ για άλλα πέντε έχει δηλώσει πολύ μικρά ποσά.

Το πόρισμα, το οποίο παραδόθηκε στην εισαγγελία, περιλαμβάνει φωτογραφίες και βίντεο από ακίνητα του ζεύγους αξίας εκατομμυρίων, και σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι πλήρως τεκμηριωμένο με σειρά στοιχείων τα οποία «καίνε» την Μαρία Καρρά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ