Γιώργος Τράγκας: Παρέλαβαν τους φακέλους με τα περιουσιακά του στοιχεία οι κληρονόμοι του – ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζεται το θρίλερ με την περιουσία του Γιώργου Τράγκα. Οι νόμιμοι κληρονόμοι του παρέλαβαν σήμερα από το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου τους φακέλους με τα περιουσιακά στοιχεία του εκλιπόντος δημοσιογράφου.

Η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, και ένας εκ των δύο γιών του, ο Γιάννης Τράγκας, έχουν αποδεχτεί την κληρονομιά, ενώ ο δεύτερος γιος του, ο Φρέντυ Τράγκας έχει κάνει καθολική αποποίηση της κληρονομιάς του πατέρα του.

Μάλιστα, την ίδια διαδικασία αποποίησης δια των νομικών του συμβούλων, ο Φρέντυ Τράγκας την έκανε και ενώπιον του δικαστηρίου στο Μονακό.

Ξεχωριστοί πραγματογνώμονες

Η περιουσία του Γιώργου Τράγκα με τα ακίνητα στην Ευρώπη και την άλλη άκρη του Ατλαντικού εκτιμάται,  σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, στα 100 εκατ. ευρώ.

Για να φτάσει στους κληρονόμους τους η μυθική -κατά πολλούς- περιουσία, που περιλαμβάνει ακίνητα-“φιλέτα” στις πιο ακριβές γωνιές της γης, καταθέσεις, ράβδους χρυσού και θυρίδες με άγνωστο αλλά πολύτιμο περιεχόμενο, πρέπει να περάσει ξανά από την Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος.

Το πρωί της Τετάρτης στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, ο νόμιμοι κληρονόμοι του εκλιπόντος δημοσιογράφου ενημερώθηκαν για το τι ακριβώς περιέχει η περιουσία. Η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, και ο γιος του, Γιάννης, θα ορίσουν διαφορετικούς πραγματογνώμονες καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ