Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ο Μίχος πωλούσε φωτογραφίες και βίντεο της ανήλικης για 20 και 25 ευρώ

Χωρίς τέλος οι αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που βίωνε η 12χρονη, η οποία έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης στον Κολωνό. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτονται, ο βασικός κατηγορούμενος, Ηλίας Μίχος, φέρεται να πωλούσε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο του κοριτσιού έναντι 20 και 25 ευρώ.

Τις σχετικές πληροφορίες μετέδωσε το Mega, υπενθυμίζοντας ότι ο 53χρονος κατηγορείται και για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Η 12χρονη φέρεται να επιβεβαίωσε ότι ο Μίχος είχε στην κατοχή του γυμνές φωτογραφίες της και της πωλούσε σε παιδοβιαστές, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός. «Έβαζαν 20 και 25 ευρώ στην κάρτα της μαμάς μου για τις φωτογραφίες. Κάποιες φορές έβαζαν και 50 ευρώ», είπε σε μία από τις καταθέσεις της η ανήλικη, συμπληρώνοντας: «Οι άνδρες μου ζήταγαν το IBAN και το έδινε ο Μίχος. Κάποιοι έβαζαν χρήματα επειδή τους είχε στείλει φωτογραφίες και βίντεο. Με κάποιους δεν είχα συναντηθεί ποτέ από κοντά. Απλά πλήρωναν για να παίρνουν φωτογραφίες».

Μάλιστα, ο Μίχος φέρεται να έδινε και συγκεκριμένες οδηγίες στην ανήλικη για το πώς θα έπρεπε να εμφανίζεται σε αυτές τις εικόνες. «Τις φωτογραφίες τις τράβαγε ο Μίχος. Μου έλεγε τι να κάνω και πώς να στηθώ στον φακό. Μου έδινε οδηγίες πώς να βγάλω και μόνη μου», ανέφερε η 12χρονη.

Τα όσα έχει καταθέσει η ανήλικη ανατριχιάζουν: «Μου είχε πάρει από τη λαϊκή ένα εσώρουχο και με έβγαζε φωτογραφίες με αυτό. Με τράβαγε φωτογραφίες με αυτό και μετά τις πουλούσε. Το είχε κρατήσει στο μαγαζί του το εσώρουχο. Μόνο εκεί το φορούσα. Πριν φύγω διακοπές στην Λευκάδα, το πέταξα».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ