Επίθεση με χημικό υγρό στη Μεσσήνη: Οι πρώτες πληροφορίες για τα κίνητρα του 50χρονου

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Μεσσήνη από την επίθεση με χημικό υγρό εναντίον 49χρονης από τον πρώην σύζυγό της.

Σήμερα ο 50χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί και για να πέσει… φως και στα κίνητρα του δράστη.

Πληροφορίες που μετέδωσε το OPEN αναφέρουν ότι ίσως να υπήρχαν κάποιες οικονομικές διαφορές μεταξύ των δύο.

Καρτέρι έξω από την εργασία της πρώην συζύγου του είχε στήσει ο 50χρονος

Καρτέρι έξω από την επιχείρηση όπου εργαζόταν είχε στήσει ο 50χρονος πρώην σύζυγος της 49χρονης. Ήταν περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή της Ανάληψης όταν η γυναίκα πήγαινε στη δουλειά και μόλις έφτασε στο σημείο, επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα της επιχείρησης.

Τότε δέχτηκε την επίθεση από άνδρα με καλυμμένα χαρακτηριστικά, ο οποίος αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν ο πρώην σύζυγος και συνελήφθη.

Ο δράστης επιχείρησε αρχικά να ακινητοποιήσει τη γυναίκα με πανί εμποτισμένο με το χημικό υγρό και στη συνεχεία της έριξε υγρό και στο πρόσωπο. Αφού δεν κατάφερε να την ακινητοποιήσει, εν τέλει τράπηκε σε φυγή.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, «Όπως προέκυψε, ο 50χρονος προσέγγισε την ημεδαπή έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηρίστηκα του προσώπου του, κατά το χρόνο που αυτή εισερχόταν στην επιχείρηση όπου εργάζεται και της επιτέθηκε αρχικά τοποθετώντας πανί εμποτισμένο με υγρό στο στόμα και τη μύτη της και στη συνέχεια ρίχνοντας στο πρόσωπό της φιάλη με το ίδιο υγρό».

Μεσσήνη- επίθεση με οξύ

Μεσσήνη- επίθεση με οξύ

Στο νοσοκομείο η 49χρονη

Η 49χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Ο συλληφθείς με τη σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Η 49χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ζωής αλλά με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο (στο μάτι) στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Από τα τραύματά της, το πιο σοβαρό είναι στο ένα μάτι, καθώς το υγρό (σ.σ. η σύσταση του οποίου δεν έχει βρεθεί) της προκάλεσε χημικό έγκαυμα.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN:

Πηγή φωτό: ΕΡΤ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ