Επίθεση με χημικό υγρό στη Μεσσήνη: Καρτέρι έξω από την εργασία της πρώην συζύγου του είχε στήσει ο 50χρονος

Καρτέρι έξω από την επιχείρηση όπου εργαζόταν είχε στήσει ο 50χρονος πρώην σύζυγος της 49χρονης, η οποία δέχτηκε επίθεση με χημικό υγρό στη Μεσσήνη.

Ήταν περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή της Ανάληψης όταν η γυναίκα πήγαινε στη δουλειά και μόλις έφτασε στο σημείο, επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα της επιχείρησης.

Τότε δέχτηκε την επίθεση από άνδρα με καλυμμένα χαρακτηριστικά, ο οποίος αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν ο πρώην σύζυγος και συνελήφθη.

Ο δράστης επιχείρησε αρχικά να ακινητοποιήσει τη γυναίκα με πανί εμποτισμένο με το χημικό υγρό και στη συνεχεία της έριξε υγρό και στο πρόσωπο. Αφού δεν κατάφερε να την ακινητοποιήσει, εν τέλει τράπηκε σε φυγή.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, «Όπως προέκυψε, ο 50χρονος προσέγγισε την ημεδαπή έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηρίστηκα του προσώπου του, κατά το χρόνο που αυτή εισερχόταν στην επιχείρηση όπου εργάζεται και της επιτέθηκε αρχικά τοποθετώντας πανί εμποτισμένο με υγρό στο στόμα και τη μύτη της και στη συνέχεια ρίχνοντας στο πρόσωπό της φιάλη με το ίδιο υγρό»,

Η 49χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Ο συλληφθείς με τη σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Η 49χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ζωής αλλά με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο (στο μάτι) στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Από τα τραύματά της, το πιο σοβαρό είναι στο ένα μάτι, καθώς το υγρό (σ.σ. η σύσταση του οποίου δεν έχει βρεθεί) της προκάλεσε χημικό έγκαυμα.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ