Άρτα: Φωτογραφίες- ντοκουμέντα των τεσσάρων κοριτσιών που παρασύρθηκαν από τα νερά στον ποταμό Άραχθο

Οπτικό ντοκουμέντο από την περιπέτεια μίας παρέας τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών στον Άραχθο της Άρτας που παρασύρθηκαν από τα νερά του ποταμού και κατέληξαν σε νησίδα βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Άρτα: Τέσσερα κορίτσια παρασύρθηκαν από τα νερά στον Άραχθο – Διασώθηκαν από την ΕΜΑΚ

Ειδικότερα, στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το star τα ανήλικα κορίτσια φαίνονται να παραμένουν ακινητοποιημένα στη νησίδα ανήμπορες να αντιδράσουν υπό τον φόβο της απειλής των ορμητικών νερών του ποταμού.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ο όγκος του νερού ήταν πολύ μεγάλος ακριβώς γιατί άνοιξε το φράγμα.

Μάλιστα, σε μία από τις φωτογραφίες τα κορίτσια μοιάζουν τρομοκρατημένα, καθώς έχουν πάρει αγκαλιά η μία την άλλη πάνω στη νησίδα, ανήμπορα να αντιδράσουν.

Δείτε τις φωτογραφίες

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής στο enikos.gr, συναγερμός σήμανε στις 13:07 για τα τέσσερα κορίτσια ηλικίας από 11 μέχρι 14 ετών που μπήκαν στο ποτάμι για να κολυμπήσουν.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, τα παιδιά παρασύρθηκαν από τα νερά του ποταμού και κατέληξαν σε νησίδα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να μετακινηθούν από το σημείο υπό τον φόβο των ορμητικών νερών του ποταμού.

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση, καθώς δύναμη της ΕΜΑΚ κινήθηκε από τα Γιάννενα με βάρκα που διαθέτει στον εξοπλισμό της οδηγώντας τα παιδιά σε ασφαλές σημείο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ, ενώ τα ανήλικα κορίτσια παρελήφθησαν από τους οικείους τους.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ