Λαμία: Τα αγωνιώδη τηλεφωνήματα που «έσωσαν» υπάλληλο του Δήμου – Την βρήκαν πεσμένη στο μπάνιο του σπιτιού της

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μίας 65χρονης δημοτικής υπαλλήλου στη Λαμία, η οποία είχε πέσει στο μπάνιο του σπιτιού της αλλά δεν μπορούσε να αναζητήσει βοήθεια. Ο προϊστάμενός της, ο οποίος δεν την έβρισκε στο τηλέφωνο, ανησύχησε και έστειλε την Δημοτική Αστυνομία να ελέγξει εάν η υπάλληλος είναι καλά στην υγεία της. Οι δημοτικοί αστυνόμοι κατάφεραν να μπουν στο σπίτι της γυναίκας, η οποία ήταν πεσμένη στο μπάνιο της και βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Όλα συνέβησαν το πρωί της Πέμπτης (13/7), σύμφωνα με ρεπορτάζ του LamiaReport. Η 65χρονη υπάλληλος του δήμου Λαμιέων βρισκόταν σε άδεια, ωστόσο, ο Προϊστάμενος Διοικητικών Υπηρεσιών την αναζήτησε στο τηλέφωνο για κάποιο υπηρεσιακό θέμα. Όταν διαπίστωσε ότι δεν απαντά στις κλήσεις του, ανησύχησε καθώς γνώριζε ότι μένει μόνη της και έστειλε τη Δημοτική Αστυνομία, προκειμένου να δουν από κοντά τι της συμβαίνει.

Οι Δημοτικοί Αστυνόμοι έφτασαν στο σημείο και βρήκαν την πόρτα και τα παράθυρα κλειστά, ενώ από μέσα ακουγόταν το κινητό της 65χρονης να χτυπά χωρίς να απαντά κάποιος στις κλήσεις. Στο σημείο έσπευσαν, επίσης, πλήρωμα της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ έγινε προσπάθεια να εισέλθουν στο σπίτι από το μπαλκόνι. Τελικά, την λύση έδωσε μία γειτόνισσα που είχε κλειδί από το σπίτι της 65χρονης.

Όταν οι συνάδελφοί της μπήκαν στο εσωτερικό, βρήκαν την γυναίκα να είναι πεσμένη στο μπάνιο της και να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Αμέσως οι διασώστες της πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και την μετέφεραν στο νοσοκομείο Λαμίας για περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο και νοσηλεία.

Όταν ο Δήμαρχος Λαμιέων, Ευθύμιος Καραΐσκος, ενημερώθηκε για το συμβάν, επικοινώνησε με τον διοικητή του ΓΝ Λαμίας, Ανδρέα Κολοκυθά, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της υπαλλήλου, και να μεταφέρει ευχές για γρήγορη ανάρρωση.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ