Αργυρούπολη: Σε κέντρο αποκατάστασης η 41χρονη που είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον σύντροφό της

Η 41χρονη Όλγα είναι ακόμη ένα θύμα ενδοοικογενειακής βίας καθώς ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πρώην σύντροφό της τον περασμένο Ιανουάριο στην Αργυρούπολη.

Το αποτέλεσμα ήταν να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να μεταφερθεί σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η 41χρονη κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή όμως, οι εγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη, είχαν προκαλέσει προσωρινή απώλεια της ομιλίας, ενώ αδυνατεί να κινηθεί και να αυτοεξυπηρετηθεί.

Η Όλγα σήμερα, όπως ενημερώνει ο Οργανισμός Πράξη Αγάπης, εδώ και 1,5 μήνα η 41χρονη βρίσκεται σε κέντρο Αποκατάστασης όπου λαμβάνει όλη την απαραίτητη φροντίδα με την κατάσταση της υγείας της να σημειώνει μεγάλη πρόοδο.

Η Όλγα άρχισε να λέει κάποιες λέξεις και να ανταποκρίνεται πολύ καλύτερα στις υποδείξεις των θεραπευτών. Έχει αρχίσει να κινεί τα άκρα της και πραγματοποιεί εντατικές ασκήσεις ενδυνάμωσης των μυών ώστε να καταφέρει να σταθεί και να κάνει κάποια βήματα.

Οι αρμόδιοι θεραπευτές είναι πολύ αισιόδοξοι για την εξέλιξη και την πρόγνωση της Όλγας και από την εικόνα της φαίνεται πως μέρα με τη μέρα σημειώνει θεαματική βελτίωση.

Η ανάρτηση του Οργανισμού για την πορεία της Υγείας της

«H Όλγα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό και μας χρειάζεται όλους στο πλευρό της! Νέα ενημέρωση για την πορεία της υγείας της!

Η 41 ετών Όλγα, ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον πρώην σύντροφό της τον περασμένο Ιανουάριο με αποτέλεσμα να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να μεταφερθεί σε κωματώδη κατάσταση σε Δημόσιο Νοσοκομείο. Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις, η Όλγα δεν το έβαλε κάτω! Με την καθοριστική συμβολή των ιατρών και έπειτα από πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Παρόλα αυτά, οι εγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη είχαν προκαλέσει προσωρινή απώλεια της ομιλίας , ενώ αδυνατεί να κινηθεί και να αυτοεξυπηρετηθεί.

Χάρη στην άμεση παρέμβαση του Οργανισμού μας και την καθοριστική συμμετοχή όλων σας η Ολγα εδώ και 1,5 μήνα βρισκεται σε κέντρο αποκατάστασης όπου λαμβάνει όλη την απαραίτητη φροντίδα με την κατάσταση της υγείας της να σημειώνει μεγάλη πρόοδο. Η Όλγα ξεκίνησε να λέει κάποιες λέξεις και να ανταποκρίνεται πολύ καλύτερα στις υποδείξεις των θεραπευτών. Έχει αρχίσει να κινεί τα άκρα της και σε συνδυασμό με το νάρθηκα που προμηθευτήκαμε πραγματοποιεί εντατικές ασκήσεις ενδυνάμωσης των μυών ώστε να καταφέρει να σταθεί και να κάνει κάποια βήματα. Οι αρμόδιοι θεραπευτές είναι πολύ αισιόδοξοι για την εξέλιξη και την πρόγνωση της Όλγας και από την εικόνα της φαίνεται πως μέρα με τη μέρα σημειώνει θεαματική βελτίωση. Η παραμονή της στο κέντρο αποκατάστασης όπου βρίσκεται κρίνεται άκρως απαραίτητη, για να μπορέσει η Όλγα να ολοκληρώσει το απαραίτητο πρόγραμμα θεραπειών που θα την βοηθήσει να ξανακατακτήσει τις χαμένες της ικανότητες και να ξανασταθεί στα πόδια της!

Ο χρόνος πάγωσε για την 41ετών Όλγα, 9 μήνες πριν, με τον πιο άδικο τρόπο! Και μόνο αν ενωθούμε όλοι μαζί μπορούμε να της προσφέρουμε μια νέα ευκαιρία στη ζωή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ