Αργυρούπολη: Η δύσκολη μάχη της 40χρονης που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον σύντροφό της

Πριν από 5 μήνες στην Αργυρούπολη ένας 46χρονος προπονητής τζούντο με βίαιο παρελθόν, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, είχε ξυλοκοπήσει άγρια την 40χρονη σύντροφό του. Η Όλγα πέντε μήνες μετά την απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον της από τον νταή προπονητή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Όπως είπε μιλώντας στο OPEN, ο δικηγόρος, Λουκάς Προυσανίδης δίνει μια δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

«Δεν έχει ανακτήσει την επικοινωνία με το περιβάλλον της και έχει υποστεί σημαντικό πλήγμα όσον αφορά στην αναπνευστική δίοδο καθώς μέσω τραχειοτομής αναπνέει ενώ έχει σημαντικά χτυπήματα στα πλευρά. Δεν έχει επί της ουσίας επαφή με το περιβάλλον. Η οικογένειά της είναι διαρκώς στο πλευρό της» τόνισε ο κ. Προυσανίδης.

Αυτή τη στιγμή ο δράστης είναι προφυλακισμένος στο Κατάστημα Κράτησης της Λάρισας. Ο καθηγητής του τζούντο, χρησιμοποίησε και τα όσα γνώριζε λόγω της ενασχόλησής του με τις πολεμικές τέχνες για να βιαιοπραγήσει εναντίον της συντρόφου του.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN:

Δεν ήταν η πρώτη φορά…

Τον Δεκέμβριο του 2015 στο Άργος, ο 46χρονος φέρεται να είχε ξυλοκοπήσει και μαχαιρώσει την τότε 24χρονη σύντροφό του, η οποία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Ελλάδα, παίρνοντας μαζί της το παιδί τους.

Τι είχε πει στους αστυνομικούς

Ο 46χρονος φέρεται να παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι χτύπησε την σύντροφό του, ωστόσο υποστήριξε ότι δεν ήθελε να την στείλει στο νοσοκομείο.

«Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι η ιστορία. Την χτύπησα αλλά δεν είχα πρόθεση να τη σκοτώσω. Δεν το ήθελα. Δεν φανταζόμουν ότι θα κάνω τέτοια ζημιά» ήταν τα πρώτα λόγια του.

Ο 46χρονος χτύπησε τόσο βάναυσα την άτυχη γυναίκα, ώστε την άφησε αναίσθητη. Αμέσως μετά, τηλεφώνησε στην αδελφή του και της εκμυστηρεύτηκε τι είχε κάνει. “Την έχω χτυπήσει, δεν ξέρω αν την έχω σκοτώσει” φέρεται να της είπε, ζητώντας της να καλέσει ασθενοφόρο, ενώ εκείνος τράπηκε σε φυγή.

Αργυρούπολη: “Άγριος σαν γεράκι ο 46χρονος”

“Άγριος σαν γεράκι και Τσαμπουκαλής”. Έτσι είχαν χαρακτηρίσει οι γείτονες του ζευγαριού τον αθλητή πολεμικών τεχνών.

«Ο 46χρονος είχε εμφανιστεί στον σύλλογό μας. Είχαμε ακούσει διάφορα πράγματα και προτιμήσαμε να μην τον έχουμε στον σύλλογό μας. Τα είχε με μία αθλήτρια του συλλόγου μας, και εγώ προσωπικά είχα πληροφορηθεί ότι η κοπέλα δεν περνούσε καλά μαζί του» δήλωσε ένας προπονητής του τζούντο που γνώριζε τον 46χρονο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ