Αργυρούπολη: Προφυλακίστηκε ο 46χρονος που ξυλοκόπησε την σύντροφό του

Το δρόμο της φυλακής πήρε ο 46χρονος κατηγορούμενος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της 40χρονης συντρόφου του στην Αργυρούπολη.

Ο «νταής» των Νοτίων Προαστίων βρέθηκε την Πέμπτη ενώπιον της ανακρίτριας, μετά την προθεσμία που είχε ζητήσει για να απολογηθεί όταν και φτάνοντας τότε στην Ευελπίδων δέχθηκε αποδοκιμασίες από παριστάμενους πολίτες.

Στην απολογία του, ο 46χρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών φέρεται να ισχυρίστηκε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και δεν ήξερε τι έκανε. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Αργυρούπολη ξυλοδαρμός

Το περιστατικό έγινε το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο σπίτι του κατηγορούμενου στην Αργυρούπολη. Ο 46χρονος φέρεται να χτύπησε μέχρι αναισθησίας τη σύντροφό του, στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι αφού προηγουμένως ενημέρωσε για το συμβάν συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο με τη σειρά του ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο ίδιος προσήλθε πριν από μερικά 24ωρα στις αστυνομικές αρχές για να παραδοθεί, παρουσία του δικηγόρου του, κι ενώ είχε υπάρξει κυνηγητό των Αρχών για τον εντοπισμό του.

Ο κατηγορούμενος, όταν παραδόθηκε στους αστυνομικούς φέρεται να είπε: «Την χτύπησα αλλά δεν ήθελα να τη στείλω και στο νοσοκομείο. Τσακωθήκαμε και η κατάσταση ξέφυγε. Δεν περίμενα τα χτυπήματά μου να της κάνουν τέτοια ζημιά. Όταν την είδα αιμόφυρτη στο πάτωμα, φοβήθηκα και έφυγα».

Η κοπέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας του Ευαγγελισμού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ