Αργυρούπολη: Έσπασε τα πλευρά της 40χρονης, την χτυπούσε σε θώρακα και κεφάλι – Εξοργίζει η ιατροδικαστική έκθεση

Οργή προκαλούν τα ευρήματα του ιατροδικαστή για την άγρια κακοποίηση που υπέστη η 40χρονη γυναίκα από τον 46χρονο σύντροφό της, στην Αργυρούπολη, την περασμένη Παρασκευή. Τα στοιχεία που εντόπισε ο ιατροδικαστής καταδεικνύουν ότι η άτυχη γυναίκα δέχτηκε βάρβαρη επίθεση από τον 46χρονο δράστη, ο οποίος της έσπασε πλευρά, την χτύπησε στο κεφάλι και τον θώρακα και την έριχνε σε τοίχο ή στο πάτωμα, κατά τη διάρκεια του άγριου ξυλοδαρμού της.

Η 40χρονη δίνει μάχη ώστε να κρατηθεί στη ζωή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του “Ευαγγελισμού”, ενώ ο 46χρονος πρόκειται να περάσει αύριο, Πέμπτη, το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για την άγρια κακοποίηση της συντρόφου του. Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Στα χέρια του ανακριτή βρίσκεται ήδη η ιατροδικαστική έκθεση, που μαρτυρά επίσης ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η γυναίκα έζησε τον εφιάλτη στα χέρια του 46χρονου, καθώς τα ευρήματα δείχνουν ότι είχε κακοποιηθεί τουλάχιστον ακόμα μία φορά, λίγες ημέρες νωρίτερα.

Αργυρούπολη: Δεν ήταν η πρώτη φορά που την είχε ξυλοκοπήσει

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το OPEN, λίγες ημέρες πριν από την άγρια κακοποίηση που οδήγησε την γυναίκα στην εντατική του Ευαγγελισμού, το θύμα είχε υποστεί κι άλλον βαρύ ξυλοδαρμό.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο ιατροδικαστής εντόπισε: Βαριές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα, σπασμένα πλευρά, χτυπήματα με τα χέρια του 46χρονου αλλά και χτυπήματα πολλά σε επίπεδη επιφάνεια (ίσως δάπεδο ή τοίχος).

Ο ιατροδικαστής χαρακτηρίζει τα τραύματα του θύματος “εξόχως σοβαρά”. Υπενθυμίζεται ότι οι γιατροί αναγκάστηκαν να κάνουν αποσυμπιεστική κρανιοτομία στην 40χρονη, όταν εκείνη έφτασε στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ, σε μία προσπάθεια να της σώσουν τη ζωή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ