Αργυρούπολη: «Μου έλεγαν ότι δεν θα ζήσει», λέει η μητέρα της Όλγας που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της

Συγκλονίζει η μητέρα της 40χρονης Όλγας, που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον πρώην σύντροφό της, πριν από 10 μήνες, στην Αργυρούπολη.

Αν και έχει χάσει την ομιλία της, η 40χρονη Όλγα βροντοφωνάζει μέσα από το κέντρο αποκατάστασης πως είναι ακόμα ζωντανή, έχοντας ως στήριγμά της τους γονείς της.

«Αυτό ήταν, ότι ήταν δυνατή και άντεξε γιατί όταν την πήγα στο νοσοκομείο κρεμόταν από μια κλωστή και μου έλεγαν (οι γιατροί) ότι δεν πρόκειται να ζήσει» δηλώνει η μητέρα της Όλγας στην εκπομπή Livenews.

Μιλά για την στιγμή που η κόρη της κατάφερε για πρώτη φορά από τον περασμένο Ιανουάριο να σφίξει και πάλι το χέρι των γονιών της. «Είναι το μόνο που κάνει. Δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο» αναφέρει η μητέρα της 40χρονης.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να επανέλθει πλήρως. Ακόμα και σήμερα δεν αυτοεξυπηρετείται» λέει ο δικηγόρος της 40χρονης, Λουκάς Προυσανίδης.

Ο πρώην σύντροφος της Όλγας, δάσκαλος πολεμικών τεχνών, της επιτέθηκε άκρια το πρωί της 14ης Ιανουαρίου, στέλνοντάς την στον «Ευαγγελισμό». Δέκα μήνες μετά, η Όλγα βρίσκεται καθηλωμένη σε κρεβάτι στο κέντρο αποκατάστασης.

«Τώρα ξεκίνησε λογοθεραπείες. Είπε δύο λέξεις. Ένα «όχι», ένα «ναι» και ένα «καλά» είπε στον άνδρα μου. Τίποτε άλλο. Με πολλές στερήσεις τα μεγαλώσαμε τα παιδιά μας. Αυτό το τέρας να σαπίσει μέσα, να μην ξαναβγεί έξω. Για να μην χτυπήσει καμιά άλλη γυναίκα και καμιά μάνα να μην ξανακλάψει» δηλώνει η μητέρα της Όλγας.

«Ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας η οποία μπορεί να φτάσει τα 15 έτη φυλάκισης» αναφέρει ο δικηγόρος του θύματος.

«Έχει γαστροστομία και από το στόμα μόνο της δίνουν λίγη κρέμα ή γιαούρτι και προσπαθούν να την κάνουν να καταπίνει γιατί δυσκολεύεται. Δεν πατάει το αριστερό πόδι, μόνο το δεξί» αναφέρει η μητέρα της 40χρονης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ