Νίκαια: «Πάμε να φύγουμε γιατί θα μπλέξουμε» – Είχε συνεργό ο 28χρονος που προσπάθησε να βιάσει την 20χρονη;

Το ενδεχόμενο ο 28χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει και ξυλοκόπησε την 20χρονη στη Νίκαια, να είχε και συνεργό, επισημαίνουν άνθρωποι από το περιβάλλον της νεαρής γυναίκας, επικαλούμενοι τις μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, όπου έγινε η άγρια επίθεση.

Σύμφωνα με σχετική μαρτυρία, μαζί με τον 28χρονο δράστη υπήρχε ακόμη ένας άνδρας, ο οποίος φέρεται να αντιλήφθηκε την ύπαρξη καμερών στην περιοχή και να του είπε «πάμε να φύγουμε γιατί θα μπλέξουμε».

Από το στενό περιβάλλον της 20χρονης σημειώνουν ότι η ίδια το κατήγγειλε στην αστυνομία, ωστόσο, η υπόθεση δεν έχει ερευνηθεί περαιτέρω.

«Την ώρα της απόπειρας βιασμού της 20χρονης στη Νίκαια υπήρχε ακόμα ένα άτομο μαζί με τον δράστη. Μάλιστα γείτονες τον άκουσαν να λέει στον βιαστή: ‘πάμε να φύγουμε γιατί θα μπλέξουμε’. Ο συνεργός κατάλαβε ότι υπήρχαν κάμερες και ότι τους έβλεπαν και γι’ αυτό έφυγε. Η 20χρονη πήγε στην αστυνομία και το κατήγγειλε, όμως η αστυνομία δεν το έψαξε περισσότερο», λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της 20χρονης στην εκπομπή LiveNews.

Tο χρονικό της άγριας επίθεσης

Ήταν περίπου 02:30 τα ξημερώματα της Κυριακής 6/11/22, στην πλατεία 25ης Μαρτίου στη Νίκαια, όταν ο 28χρονος άνδρας από την Αλβανία επιτέθηκε και αποπειράθηκε να βιάσει την 20χρονη γυναίκα, η οποία μόλις είχε φτάσει έξω από το σπίτι της.

Η κοπέλα αντιστάθηκε με όλη της της δύναμη και τότε ο δράστης άρχισε να την γρονθοκοπά στο πρόσωπο και το σώμα. Ένοικος από τις γύρω πολυκατοικίες άκουσε τις κραυγές της κοπέλας για βοήθεια και ειδοποίησε την αστυνομία.

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο κι εντόπισαν έναν άνδρα, περίπου ένα χιλιόμετρο από το σημείο της επίθεσης, ο οποίος ταίριαζε με τις περιγραφές της κοπέλας.

Όταν οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν διαπίστωσαν ότι είχε αμυχές και νυχιές στο πρόσωπο και ανοιχτό το φερμουάρ του παντελονιού του.

Η 20χρονη αναγνώρισε τον δράστη από φωτογραφίες που της έδειξαν και στη συνέχεια οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 28χρονου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ