Νίκαια: «Θα πεθάνει αν την αφήσω έξω» – Η δραματική περιγραφή του άνδρα που έσωσε την 20χρονη από τον «δράκο»

Δραματική είναι η περιγραφή του άνδρα που έσωσε την 20χρονη, η οποία δέχτηκε άγρια επίθεση από τον αποκαλούμενο ως «δράκο του Πειραιά», στη Νίκαια. Η νεαρή γυναίκα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον 28χρονο δράστη, ο οποίος είχε σκοπό να την βιάσει.

Η ίδια, έντρομη, άρχισε να ουρλιάζει ελπίζοντας ότι κάποιος θα την σώσει. Ο άνθρωπος που άκουσε τις φωνές της και κατέβηκε να την βοηθήσει, περιέγραψε στο LIVE NEWS τι συνέβη.

«Άκουσα τις φωνές, βγαίνω στο μπαλκόνι, ευτυχώς ήταν σε φως και την είδα την κοπέλα χτυπημένη, ‘τι έγινε’ κτλ, ‘μου επιτέθηκε να με σκοτώσει, να με βιάσει’, και κατεβαίνω κάτω να βοηθήσω το κορίτσι. ‘Αστυνομία γρήγορα’ κτλ. Λέω ‘την έχει χτυπήσει άσχημα’, βγαίνω έξω, της λέω ‘έλα γρήγορα μέσα’», λέει αρχικά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, «η αστυνομία μου έλεγε από μέσα ‘μην ανοίγεις’ μου λέει, ‘μήπως είναι κανένα κόλπο και πάθεις τίποτα’. Του λέω ‘δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κόλπο, η κοπέλα θα πεθάνει άμα την αφήσω έξω’. Εγώ τους είπα ‘καλέστε και ασθενοφόρο μαζί, είναι άσχημα χτυπημένη, χρειάζεται νοσοκομείο το κορίτσι’».

Ο 28χρονος φαίνεται πως παρακολουθούσε την 20χρονη και την αιφνιδίασε την ώρα που εκείνη προσπαθούσε να φτάσει στο σπίτι της εν μέσω βροχής.

«Όλη η ιστορία έγινε στην Αγ. Δημητρίου. Κι επειδή την έπιασε βροχή, στάθηκε εδώ στη γωνία σ’ ένα μπαλκόνι από κάτω για να κόψει λίγο η βροχή και προφανώς κάπου εκεί της επιτέθηκε αυτός, την είχε παρακολουθήσει, τώρα, ποιος ξέρει πού ήταν κρυμμένος. Έλεγε η κοπέλα ότι ‘τον έχω δει, σύχναζε εδώ στην πλατεία κάτω, τον έχω δει πολλές φορές, μου έχουν πει ότι έχει κάνει φυλακή, ότι δεν είναι καλός άνθρωπος, έχει ένα πολύ άσχημο πρόσωπο’… Αυτό μου έλεγε η κοπέλα», αναφέρει ο άνδρας που έσωσε την 20χρονη.

Τα χτυπήματα στο πρόσωπο και το κεφάλι της γυναίκας ήταν τρομακτικά. Αιμορραγούσε αλλά ταυτόχρονα προσπαθούσε να φύγει όσο πιο μακριά μπορούσε από τον 28χρονο, προκειμένου να γλιτώσει. Ευτυχώς οι γείτονες έβαλαν τις φωνές κι εκείνος το έβαλε στα πόδια.

Μπήκε σε μαγαζί και αγόρασε μπύρα

Αμέσως μετά την επίθεση στην 20χρονη και λίγο πριν συλληφθεί, ο δράστης μπήκε σε ένα κατάστημα για να αγοράσει μια μπύρα. Στις εικόνες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, φαίνεται να πηγαίνει ατάραχος στο ταμείο, με την υπάλληλο να διακρίνει στο πρόσωπό του τις γρατζουνιές από την 20χρονη γυναίκα και την πάλη που είχε προηγηθεί.

Μόλις ο 28χρονος βγήκε από το κατάστημα, η υπάλληλος ειδοποίησε έντρομη τον προϊστάμενό της και λίγα λεπτά μετά η αστυνομία έφτασε στο κατάστημα και συνέλαβε τον 28χρονο, ο οποίος είχε κάτσει έξω από το κατάστημα για να πιει τη μπύρα του, σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ