Νίκαια: Συγκλονίζει η 20χρονη που δέχτηκε επίθεση – «Το μάτι μου είναι σχεδόν κλειστό και δεν μπορώ ούτε να φάω»

Τον εφιάλτη που έζησε όταν της επιτέθηκε ο «δράκος του Πειραιά» επιχειρώντας να την βιάσει περιέγραψε η 20χρονη από τη Νίκαια και τα λόγια της συγκλονίζουν.

Όπως είπε στο OPEN και την εκπομπή “Ανοιχτή Επικοινωνία”, «ήταν βράδυ Σαββάτου, προς ξημερώματα Κυριακής, μία παρά καθόμουν κάτω από ένα μπαλκόνι κι αυτός κρυβόταν για να μην τον δω. Εγώ έφυγα από το σημείο και ξαφνικά ένιωσα κάποιον να μου κλείνει το στόμα».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας ότι «αρχίσαμε να παλεύουμε, φώναξα βοήθεια και τότε αυτός με χτύπησε στο κεφάλι. Ευτυχώς βγήκε μια γειτόνισσα και του φώναξε «τι κάνεις εκεί, τι κάνεις εκεί», τρόμαξε και άρχισε να τρέχει. Έτρεξα από πίσω του αλλά δεν τον πρόλαβα μετά, δεν είχα άλλες δυνάμεις».

Σε ερώτηση για το εάν τον έβλεπε για πρώτη φορά, η 20χρονη απάντησε ότι «όχι, ήταν της γειτονιάς, γνωστός, έμενε πολύ κοντά στο σπίτι μου. Όπως είπε, «είναι πολύ χαρακτηριστικό το πρόσωπό του, έχει πάρα πολλές ουλές».

Η 20χρονη είπε ότι «τώρα το πρόσωπό μου είναι λίγο πρησμένο από τα χτυπήματα και το μάτι μου σχεδόν κλειστό, δεν μπορώ ούτε να φάω».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ