Άαρον Κάρτερ: Δοχεία πεπιεσμένου αέρα και μπουκάλια χαπιών δίπλα στη σορό του – Ήταν εθισμένος στο Huffing

Περισσότερα στοιχεία για το τι μπορεί να συνέβαλε στον ξαφνικό θάνατο του Άαρον Κάρτερ έρχονται στο φως.

Σύμφωνα με πληροφορίες της NY POST, οι αξιωματικοί που βρέθηκαν πρώτοι στο σημείο βρήκαν πολλά δοχεία πεπιεσμένου αέρα στο μπάνιο του τραγουδιστή – όπου ανακαλύφθηκε η σορός του το Σάββατο – καθώς και στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του στο Λάνκαστερ της Καλιφόρνια.

Αστυνομικές πηγές έκαναν λόγο στο TMZ και για μπουκάλια με συνταγογραφούμενα χάπια στο σημείο.

Τι είναι το Huffing

Η κατάχρηση εισπνοών, ή το «μπούκωμα» προϊόντων όπως ο πεπιεσμένος αέρας, μπορεί να προκαλέσει μόνιμη εγκεφαλική βλάβη που μπορεί να οδηγήσει σε μη αναστρέψιμα νευρολογικά ελλείμματα, σύμφωνα με τα Αμερικανικά Κέντρα Εθισμού. Το λεγόμενο Huffing μπορεί επίσης να οδηγήσει σε επιληπτικές κρίσεις, κώμα και αιφνίδιο καρδιακό θάνατο – ακόμη και για χρήστες που κάνουν πρώτη φορά – αναφέρει η Cleveland Clinic. Επιπλέον, η αντικατάσταση του οξυγόνου στους πνεύμονες με τοξικές αναθυμιάσεις από εισπνεόμενα μπορεί να οδηγήσει σε ασφυξία.

Άαρον Κάρτερ
Η σορός του ανακαλύφθηκε το Σάββατο. Φωτογραφία: Instagram/Aaron Carter

Ο Κάρτερ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 34 ετών, αποκάλυψε για πρώτη φορά τον εθισμό του στο Huffing κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του 2019 του “The Doctors”. Εκείνη την εποχή, ισχυρίστηκε ότι η αείμνηστη αδελφή του, Λέσλι Κάρτερ, ήταν αυτή που τον μύησε σε αυτή… τη συνήθεια. Η αδελφή του πέθανε από υπερβολική δόση το 2012 σε ηλικία 25 ετών.

«Είναι κάτι που έχω κρατήσει μυστικό από όλο τον κόσμο μέχρι τώρα», μοιράστηκε τότε. Δεν είναι σαφές εάν ο Aaron πάλευε με έναν ενεργό εθισμό στο huffing τη στιγμή του θανάτου του. Ωστόσο, το TMZ ανέφερε τον περασμένο μήνα ότι αστυνομικοί εμφανίστηκαν στο σπίτι του για έλεγχο κοινωνικής πρόνοιας, αφού οι θαυμαστές που παρακολουθούσαν το Instagram Live του ανησυχούσαν ότι έκανε χαζομάρες επικίνδυνες για την ζωή του.

Πηγές επιβολής του νόμου είπαν στο πρακτορείο ότι δεν βρήκαν ναρκωτικά στο σημείο και δεν παρατήρησαν εγκληματική ενέργεια. Η αναφορά ήρθε μόλις εβδομάδες αφότου ο Άαρον εισήχθη σε πρόγραμμα απεξάρτησης, αφού έχασε την επιμέλεια του 11 μηνών γιου του, Prince. Η δικαστική απόφαση όριζε ότι η μητέρα του παιδιού θα είχε την προσωρινή επιμέλεια του Prince λόγω ενδοοικογενειακής βίας και ανησυχιών για τη χρήση ναρκωτικών.

Εκτός από τον εθισμό, ο Άαρον, είχε διαγνωστεί και με ψυχική ασθένεια. Στην ενήλικη ζωή του, διαγνώστηκε με διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας, σχιζοφρένεια και οξύ άγχος. Δεν είναι σαφές εάν έπαιρνε φάρμακα για τα προαναφερθέντα τη στιγμή του θανάτου του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ