Η ταραγμένη ζωή του Άαρον Κάρτερ: Ο εθισμός στα ναρκωτικά και η κόντρα με τα αδέλφια του

Ο Άαρον Κάρτερ, ο οποίος πέθανε στις 5 Νοεμβρίου σε ηλικία 34 ετών, ξεκίνησε νωρίς στο Χόλιγουντ, πουλώντας ένα εκατομμύριο άλμπουμ πριν κλείσει καν τα 10.

Και με την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του, “Aaron’s Party (Come and Get It) το 2000 εδραιώθηκε ως teen pop star. Άρχισε να κάνει guest εμφανίσεις σε εκπομπές του Nickelodeon όπως το “Lizzie McGuire” και το “Sabrina the Teenage Witch” και ήταν αυτός που «άνοιγε» τις συναυλίες για το γκρουπ του μεγάλου αδελφού Νικ Κάρτερ, τους Backstreet Boys.

Ακολούθησε ένα άλλο άλμπουμ – το οποίο έγινε πλατινένιο – αλλά η καριέρα του δεν έφτασε ποτέ σε αυτά τα προ-εφηβικά ύψη.

Διαγωνίστηκε στο “Dancing with the Stars”, εμφανίστηκε στο μιούζικαλ του Broadway “Seussical” και στο off-Broadway μιούζικαλ “The Fantasticks”. Όμως δυστυχώς, άρχισε να εμφανίζεται στις ειδήσεις για λάθος λόγους.

Υπήρξαν συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, εκτόξευε βαριές κατηγορίες εναντίον μελών της οικογένειας του, συμπεριλαμβανομένου του αδελφού του Νικ, και ταξίδια σε κέντρα αποκατάστασης. Υπήρξε ακόμη και αγώνας πυγμαχίας «διασημοτήτων» εναντίον του πρώην συζύγου της Khloé Kardashian, Lamar Odom.

Είχε επίσης μια ταραχώδη σχέση με την μνηστή του Melanie Martin, με την οποία απέκτησε έναν γιο, τον Prince.

Πριν από δύο χρόνια ο Άαρον Κάρτερ έκανε το ντεμπούτο του στο CamSoda – μια ιστοσελίδα για ενήλικες που επιτρέπει στους θεατές να περιηγηθούν σε “εκατοντάδες λογαριασμούς με κάμερα και να παρακολουθήσουν ζωντανό σεξ”. Το 2020, ο ερμηνευτής του “I Want Candy” έστειλε την εμφάνισή του στον ιστότοπο πορνό στο Page Six. «Θα ανέβω στο πιάνο και μετά θα κάνω κάποια άλλα kinky πράγματα όπως ζεστό κερί και ξέρετε, κάτι τέτοιο, απλά πρέπει να εγγραφείτε για να το δείτε», εξήγησε.

Ισχυρίστηκε ότι είχε διατροφική διαταραχή. «Πραγματικά υποφέρω από σωματική δυσμορφία, οπότε είναι ειρωνικό που νιώθω άνετα να το κάνω όταν υποφέρω από αυτήν», είπε. Ο τραγουδιστής του “Aaron’s Party” πρόσθεσε ότι δεν σχεδίαζε να κάνει ταινίες πορνό… εκτός και αν υπήρχε ένα βαρύ τίμημα.

«Εκτός κι αν είναι της τάξης των 3 εκατομμυρίων δολαρίων», είπε ο Κάρτερ, «κάτι τέτοιο. Είμαι τραγουδιστής, όχι πορνοστάρ».

Προβληματικές σχέσεις και με τα αδέλφια του

Ο Aaron Carter είχε μια ταραχώδη σχέση με πολλά από τα αδέλφια του, συμπεριλαμβανομένου του Nick Carter. Γεννήθηκαν με τρία χρόνια διαφορά, έκαναν περιοδείες μαζί για πολλά χρόνια στη δεκαετία του ’90 και στις αρχές της επόμενης δεκαετίας.

Ενώ ο Άαρον δεν παρευρέθηκε στον γάμο του μεγαλύτερου αδελφού του τον Απρίλιο του 2014 με τη Lauren Kitt, τα αδέλφια συνέχισαν να γιορτάζουν μαζί τις διακοπές και να υποστηρίζουν ο ένας την καριέρα του άλλου μέσω των social media.

Τον Σεπτέμβριο του 2019, ωστόσο, ο Νικ, μαζί με την αδερφή του Angel Carter, κατέθεσαν περιοριστικό ένταλμα κατά του Άαρον, το οποίο χορηγήθηκε δύο μήνες αργότερα. Το μέλος των Backstreet Boys, ισχυρίστηκε ότι ο Άαρον ομολόγησε ότι «είχε προθέσεις» να σκοτώσει την τότε έγκυο γυναίκα του Νικ και το αγέννητο παιδί τους.

«Μετά από προσεκτική εξέταση, η αδελφή μου Άντζελ και εγώ λυπούμαστε που έπρεπε να ζητήσουμε περιοριστική εντολή εναντίον του αδελφού μας Άαρον σήμερα», έγραψε τότε ο Νικ.

«Υπό το φως της ολοένα και πιο ανησυχητικής συμπεριφοράς του Άαρον… δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να λάβουμε κάθε δυνατό μέτρο για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και την οικογένειά μας. Αγαπάμε τον αδελφό μας και πραγματικά ελπίζουμε να λάβει την κατάλληλη θεραπεία που χρειάζεται πριν προκληθεί οποιοδήποτε κακό στον εαυτό του ή σε οποιονδήποτε άλλο», κατέληξε ο Νικ.

Ο Άαρον αρνήθηκε τις κατηγορίες, γράφοντας στο Twitter: «Είμαι έκπληκτος με τις κατηγορίες που διατυπώνονται και δεν εύχομαι κακό σε κανέναν, ειδικά στην οικογένειά μου». «Θα είμαι μια χαρά χωρίς αυτούς. Πρέπει να με αφήσουν ήσυχο. Ο Μάικλ Τζάκσον μου είπε ότι αυτό θα συμβεί και είχε δίκιο» τόνισε στη συνέχεια. Σε ένα άλλο tweet, στο οποίο ο Άαρον μοιράστηκε ένα παλιό απόσπασμα από το τηλεοπτικό ριάλιτι «House of Carters» στο οποίο ο ίδιος και ο αδελφός του μάλωναν μπροστά στις κάμερες.

Ο Άαρον είχε επίσης τεταμένες σχέσεις με την αδεlφή του Λέσλι Κάρτερ, η οποία πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2012 σε ηλικία 25 ετών.

Το 2019, ο ηθοποιός κατηγόρησε τον εκλιπούσα ότι τον κακοποίησε σεξουαλικά για μια περίοδο τριών ετών.

“Κοινό χαρακτηριστικό όλων των μελών της οικογένειας. Ποτέ δεν ήθελα να το πω σε κανέναν αυτό…», υποστήριξε ο Aaron σε μια σειρά από tweets. «Η αδελφή μου η Λέσλι έπασχε από διπολισμό και πήρε λίθιο για να το θεραπεύσει. Ποτέ δεν της άρεσε ο τρόπος που την έκανε να νιώθει και όταν έφυγε από αυτό έκανε πράγματα που ποτέ δεν ήθελε να κάνει, το πιστεύω πραγματικά αυτό. … Η αδελφή μου με βίαζε από την ηλικία των 10 έως 13 ετών όταν δεν έπαιρνε τα φάρμακά της».

«Δέχθηκα κακοποίηση [sic] όχι μόνο από εκείνη αλλά και από τους δύο πρώτους χορευτές μου όταν ήμουν 8 ετών. Και ο αδελφός μου με κακοποίησε όλη μου τη ζωή».

Νωρίτερα φέτος, ο ερμηνευτής του “I Want Candy” έκανε ένα τεράστιο τατουάζ με μπλε πεταλούδα χαραγμένο στο μέτωπό του προς τιμήν της Λέσλι.

Άαρον Κάρτερ
Φωτογραφία: Instagram/ Aaron Carter

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ